fbpx
Management Stiri

Schimbare în conducerea Hanner2 min

14/02/2018 2 min read

Schimbare în conducerea Hanner2 min

Reading Time: 2 minute

Mindaugas Valuckas, CEO & Member of the Board Hanner Group OU, a preluat funcția de Country Manager Hanner România. Silviu Grigorescu, care a ocupat poziția de director general Hanner România, își va continua propriile proiecte în domeniul imobiliar și construcții, păstrând în același timp colaborarea cu echipa Hanner.

Mindaugas Valuckas

Cariera lui Mindaugas Valuckas în cadrul companiei Hanner a început acum 15 ani, imediat după absolvire. În 2009 a fost numit Member of the board Hanner AB, iar în 2013 a devenit CEO și Member of the board Hanner Group OU, grupul de companii Hanner. Valuckas este direct responsabil pentru toate activitățile companiei, cu  accent pe proiectele din Letonia și România.

Silviu Grigorescu, în vârstă de 34 de ani, a făcut parte din echipa Hanner România pentru mai bine de 10 ani. Absolvent al Universității Tehnice de Construcții în anul 2008, în limba engleză. Și-a completat studiile cu un Master în Dreptul Afacerilor și a dobândit experiență în Project Management, construcții și autorizare.

Hanner România a finalizat recent vânzările pentru THE PARK, un proiect rezidențial cu 460 de apartamente, o investiție în valoare de peste 40 milioane de euro. Hanner a început lucrările de construcție pentru o dezvoltare imobiliară mixtă, alcătuită din patru monumente, clădiri noi și spații publice, într-un efort de restaurare și transformare a fostei fabrici de bere Grivița.

Investițiile Grupului Hanner în România se ridică la peste 100 de milioane de euro. În prezent, toate eforturile companiei se concentrează asupra proiectului de restaurare a fabricii de bere, denumit FOSTA FABRICĂ, însă compania se află și în căutare de noi oportunități de investiții. Grupul Hanner este prezent pe piețe precum Lituania, Letonia, România, Ucraina, Rusia și Belarus. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *