fbpx
Marketing Stiri

Schimbare in managementul Exact Cercetare si Consultanta1 min

29/03/2016 < 1 min read

Schimbare in managementul Exact Cercetare si Consultanta1 min

Reading Time: < 1 minut
Julien Zidaru, Managing Partner EXACT CC
Julien Zidaru, Exact Cercetare si Consultanta

Julien Zidaru s-a alaturat echipei Exact Cercetare si Consultanta, in calitate de Managing Partner, unde va coordona o o echipa formata din peste 20 de experti in domenii precum marketing, sociologie, psihologie, matematica si informatica.

Alaturi de Lacramioara Loghin – Managing Director, Julien Zidaru va coordona dezvoltarea diviziilor de cercetare cantitativa, calitativa si field ale companiei, atributiile sale vizand, de asemenea, zona de business development.

In ultimii 8 ani, Julien Zidaru a facut parte din conducerea GfK Romania, mai intai ca Services Research Director (2008-2014), pentru ca, ulterior, sa ocupe pozitia de Business Development Director. Cu o experienta de peste 10 ani in research management, inceputul carierei in acest domeniu a fost marcat in cadrul companiei MillwardBrown, unde el a ocupat pozitia de Client Service & Marketing Director.

Celor 10 ani de experienta in management & marketing research, li se adauga si alti 7 petrecuti la Orange Romania, intre 1998-2005, unde responsabilitatile sale au acoperit arii precum Client Service Management, Operations Management, Project Management etc.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *