fbpx
Companii

Schimbare in managementul Marriott1 min

10/04/2015 < 1 min read

Schimbare in managementul Marriott1 min

Reading Time: < 1 minut

Fadlallah Zayat este noul director general al hotelului JW Marriott Bucharest Grand Hotel, mandat preluat incepand cu data de 1 aprilie de la Igael Porecki, care a condus hotelul in ultimii sase ani.  Anterior, Zayat a detinut functia de director financiar zonal pentru Europa de Est.

Fadlallah Zayat (foto) se afla la primul mandat de director general, insa are o vasta experienta in domeniul financiar, parcurgand de-a lungul celor 20 de ani in compania Marriott un traseu complet: de la pozitia de general cashier (JW Marriott Dubai, 1994) la coordonarea financiara a 54 de hoteluri din 16 tari din diferite pozitii de director financiar zonal. Pe parcursul carierei, s-a ocupat de preluarea si rebrandingul primului hotel Marriott din Yerevan, a facut parte din in echipa de pre-opening a hotelurilor Marriott si Courtyard din Tbilisi si a ocupat pozitia de Director de Rooms Operations la Marriott Varsovia, prima sa misiune din afara disciplinei financiare.

JW Marriott Bucharest Grand Hotel, deschis din anul 2000, are 402 camere, 12 sali de conferinta (cu o suprafata totala de aprox 2000 mp) si 6 restaurante. 

In total, brandul Marriott numara 65 de hoteluri pe 5 continente.

Marriott International detine peste 3900 de proprietati in 72 de tari. Compania, cu sediul central in Bethesda, Maryland (SUA), opereaza si francizeaza hoteluri sub branduri precum: Marriott, JW Marriott, Ritz-Carlton, Renaissance, Residence Inn, Courtyard, TownePlace Suites, Fairfield Inn, SpringHill Suites Inn si Bulgari.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *