Companii Stiri

Schimbare in managementul regional al Tetra Pak

30 ian. 2015 < 1 min

Schimbare in managementul regional al Tetra Pak

Reading Time: < 1 minut

Charles Héaulmé este noul Vicepresedinte pentru Europa si Asia Centrala al companiei Tetra Pak. Din noua pozitie, Héaulmé (48 de ani) va coordona activitatile in 55 de tari, 43 de birouri de vanzari, 13 locatii de productie, avand in subordine o echipa alcatuita din 4550 de angajati si o cifra de afaceri de 3,5 miliarde de euro.

Aceasta functie a fost ocupata pana in prezent de Adolfo Orive care a fost numit sa conduca afacerile companiei Tetra Pak in regiunea Americii de Nord, Centrale si de Sud.

Inca din 1999, de cand s-a alaturat companiei Tetra Pak, Charles Héaulmé a detinut pozitii de conducere in mai multe tari din Europa si America Latina. Cel mai recent, el a fost Directorul General al Tetra Pak Iberia. In timpul carierei sale la Tetra Pak a trait si a lucrat in 9 tari, cunoscand astfel diferite contexte ale pietei si ale mediului de afaceri, de la sustinerea operatiunilor in perioada de recesiune pana la implementarea strategiilor de crestere.

Tetra Pak este lider mondial in solutii de procesare, ambalare si distribuire a produselor alimentare lichide. Compania are proximativ 23000 de angajati in peste 80 de tari.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: