Companii

Schimbari in departamentul de HR al Coca-Cola HBC

30 mai 2016 2 min

Schimbari in departamentul de HR al Coca-Cola HBC

Reading Time: 2 minute
Mihaela Ionita
Mihaela Ionita

Din luna mai, Mihaela Ionita este noul Country HR Manager al Coca-Cola HBC Romania. Corina Licea, care a detinut acest rol din martie 2013, a fost promovata la nivel de Grup si este, in prezent, Group Talent Acquisition and Identification Manager.

Mihaela Ionita a intrat in sistemul Coca-Cola in iulie 2013, avand rolul de People Services Manager in cadrul Coca-Cola Hellenic BSO (Shared Services Centre), coordonand livrarea de servicii HR catre 22 de operatiuni din Grup. In septembrie 2015, a preluat conducerea functiunii BSO Continuous Processes Improvement si a coordonat implementarea unor proiecte cheie de optimizare de procese. 

Corina Licea
Corina Licea

Inainte de a se alatura Coca-Cola HBC, Mihaela Ionita a detinut functia de Director Resurse Umane Xerox Romania & Central Eastern Europe Distributor Group. In cadrul Xerox Romania, ea a ocupat si rolurile de Strategic Accounts Operations Delivery Manager si Operations Business Development Manager. Anterior, Mihaela a colaborat cu doua companii importante de consultanta, KPMG si Deloitte.

Corina Licea s-a alaturat echipei Coca-Cola HBC in octombrie 2011, avand, la acea vreme, rolul de Capability Manager, iar in luna martie a anului 2013 a fost promovata in rolul de Country HR Manager.

Inainte de a se alatura Coca-Cola HBC, Corina a detinut diverse functii de management in HR, in companii precum AVIVA, Alison Hayes si AIMS Human Capital. Corina Licea are un MBA, acordat de Business School of Management si  Universitatea din Ottawa.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: