Companii Management Stiri

Schimbări în echipa de conducere Skanska

11 feb. 2020 2 min

Schimbări în echipa de conducere Skanska

Reading Time: 2 minute

Skanska numește doi noi vicepreședinți pentru toate operațiunile de dezvoltare imobiliară în Europa Centrală și de Est și creează un nou hub regional, centralizând organizația la nivel de regiune.

Divizia comercială de dezvoltare imobiliară Skanska își desfășoară activitatea în 10 orașe din patru țări precum Cehia, Ungaria, Polonia și România, reușind să dezvolte aproximativ 1,3 milioane metri pătrați spații de birouri.

Numirea noii echipe de conducere se bazează pe consolidarea cooperării dintre țările din regiune prin dezvoltarea parteneriatelor de lungă durată și prezentarea portofoliului de proiecte la nivel regional. Echipa reunește competențe din domenii cheie precum Digitalizare, Sustenabilitate, Inovație, Calitate Tehnică și Sănătate și Siguranță în întreaga divizie.

“Cu noua echipă de conducere, vom continua strategia regională de susținere a clienților. În același timp, valorile Skanska stau la baza a tot ceea ce facem și ne continuăm călătoria sustenabilă ca o companie «care schimbă lumea». Ne-am stabilit obiectivul de a atinge emisii de carbon net-zero până în 2045, menținând în același timp rezultatele de business. Pregătirea organizației pentru atingerea acestui obiectiv pe termen lung începe încă de acum, cu această echipă puternică”, a declarat Katarzyna Zawodna-Bijoch, Președinte și CEO al diviziei comerciale de dezvoltare imobiliară, Skanska Europa Centrală și de Est.

Una dintre schimbările organizaționale Skanska este crearea Centrului de Excelență care să susțină dezvoltarea proiectelor prin soluții sustenabile din punct de vedere tehnic, având ca obiectiv pe termen lung livrarea clădirilor cu emisii de carbon net-zero.

“Prin noua structură și crearea Centrului de Excelență, ne asigurăm că vom livra clădiri futureproof și că vom avea mereu soluții inovatoare și inteligente pe care să le implementăm în proiectele noastre. Mai mult, această nouă structură ne permite să continuăm abordarea de până acum, prin care clienții se află la baza motivației noastre’’, a declarat Aurelia Luca, Vicepreședinte Executiv Operațiuni, Skanska România.

Noua echipă de Directori Executivi în Divizia Comercială de dezvoltare imobiliară a Skanska în Europa Centrală și de Est  – este în vigoare din data de 21 ianuarie 2020 având următoarea structură: Katarzyna Zawodna-Bijoch, Președinte și CEO; Arkadiusz Rudzki, Vicepreședinte Executiv Leasing & Vânzări; Mariusz Krzak, Vicepreședinte Executiv Operațiuni Polonia (Warsaw, Wrocław, Gdańsk); Marcin Łapiński, Vicepreședinte Executiv Operațiuni Polonia (Krakow, Katowice, Łódź și Poznań); Aurelia Luca, Vicepreședinte Executiv Operațiuni România; Alexandra Tomaskova, Vicepreședinte Executiv Operațiuni Ungaria și Cehia; Thomas Henriksson, Vicepreședinte Executiv Financiar și Director Financiar; Karolina Radziszewska, Vicepreședinte Executiv Resurse Umane; Jacob Møller-Nielsen, Vicepreședinte Executiv Centrul de Excelență și Tomaš Fabian, Vicepreședinte Executiv Consilier Juridic.

Skanska este cel mai mare dezvoltator de birouri din Europa, potrivit clasamentului întocmit de PropertyEU privind dezvoltatorii de birouri din 2019.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: