Finanțe Stiri

Achizitii imobiliare, mai accesibile cu Intesa Sanpaolo Bank

22 iul. 2015 < 1 min

Achizitii imobiliare, mai accesibile cu Intesa Sanpaolo Bank

Reading Time: < 1 minut

Intesa Sanpaolo Bank a scazut cu peste 25% marja de dobanda a creditelor de investitii imobiliare (achizitie si de modernizare) in lei. Astfel, dobanda acestui tip de credite a scazut cu un punct procentual si are in prezent costuri comparabile cu programul Prima Casa. Concret, costul acestor credite este format din marja bancii (2,75%), plus indicele de referinta Robor la 3 luni (1,33%).

Suma maxima ce poate fi obtinuta este de 400.000 euro, pentru creditul de investitii imobiliare (achizitie), respectiv de 100.000 euro pentru creditul de modernizare a casei. Perioada de rambursare este intre 6 luni si 25 de ani si poate urca pana la 35 de ani in cazul creditului de investitii imobiliare (achizitie).

Avansul pentru accesarea acestui tip de finantare este zero in cazul creditului pentru  modernizarea casei, in timp ce pentru creditul de investitiile imobiliare (achizitie) acesta este minim, respectiv 15% din valoarea proiectului.

Creditele de investitii imobiliare pot fi utilizate pentru achizitia, modernizarea, extinderea, renovarea sau refinantarea unui credit cu destinatie imobiliara. Aceasta reducere de costuri este valabila pe perioada determinata, pana la 30 septembrie 2015, pentru a sustine si incuraja creditarea in moneda nationala.

Foto: © Info40555 | Dreamstime.comBuy Your Own House On Paper Photo

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: