Companii Stiri

Schimbari in managementul Coca-Cola HBC Romania

13 mai 2016 2 min

Schimbari in managementul Coca-Cola HBC Romania

Reading Time: 2 minute

Mihaela Hoffman si Razvan Botezatu s-au alaturat recent echipei de senior management a Coca-Cola HBC Romania. Schimbarea face parte dintr-un proces mai amplu, de tranzitie catre un nou model organizational, aliniat cu cel al grupului din care Coca-Cola HBC Romania face parte.

 

Mihaela Hoffman1
Mihaela Hoffman

Mihaela Hoffman ocupa pozitia de Marketing Manager, iar  Razvan Botezatu pe cea de Commercial Excellence Manager. Ei vor raporta direct Directorului General al companiei, Jaak Mikkel.

Mihaela Hoffman (39 de ani) a detinut anterior functia de Trade Marketing Manager. Ea s-a alaturat echipei Coca-Cola HBC Romania in 2011, in rolul de Consumer Activation Manager. Doi ani mai tarziu, in iunie 2013, a fost promovata pe rolul de Marketing Manager Beverages, facand apoi tranzitia catre Trade Marketing Manager in aprilie 2014. Inainte de a se alatura Coca-Cola HBC Romania, a detinut diferite pozitii de management in echipa de marketing L’Oreal.  Este absolventa a Academiei de Studii Economice.

????????????????????????????????????
Razvan Botezatu

Razvan Botezatu (42 de ani) va coduce echipa de Commercial Excellence, nou creata in cadrul noului model organizational. Anterior, a ocupat pozitia de Sales Manager pentru Regiunea Bucuresti si Centru. El s-a alaturat echipei Coca-Cola HBC in 2012, avand functia de National KA Manager, dupa o cariera de 16 ani in industria IT, din care 11 au fost in cadrul Xerox Romania. A absolvit Universitatea Ovidius din Constanta in 1997 si detine un MBA in Marketing, acordat de Central European University.

Natalia Stroe (40 de ani), care a ocupat functia de Marketing Manager Coca-Cola HBC Romania din mai 2014, a preluat functia de Regional Sales Manager pentru Bucuresti si Regiunea Centrala. Natalia va coordona o echipa de 150 de oameni de vanzari si ii va raporta lui Dan Timotin, Country Sales Manager. Cu o experienta de 18 ani în industria FMCG, Natalia s-a alaturat echipei Coca-Cola HBC Romania in mai 2014, dupa 11 ani in echipa The Coca-Cola Company, unde a avut diverse roluri in departamentul Marketing. Inainte de a intra în Sistemul Coca-Cola, a facut parte din echipele JTI si Colliers. A absolvit Academia de Studii Economice.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: