Companii Stiri

O noua cursa pe ruta Bucuresti –Paris

26 ian. 2015 2 min

O noua cursa pe ruta Bucuresti –Paris

Reading Time: 2 minute

Incepand cu data de 30 martie 2015, Air France introduce o noua cursa zilnica pe ruta  Bucuresti – Paris.

Acest nou zbor se adauga celor trei efectuate de Air France si celor doua efectuate de Tarom, zilnic, pe ruta Bucuresti – Paris.

Membre in aceeasi alianta aeriana, Skyteam, Air France si Tarom au incheiat un acord de colaborare pentru aceste zboruri, asigurand astfel conexiunea facila atat a pasagerilor Tarom cat si Air France spre alte destinatii intercontinentale.

Noul zbor cu plecare din Bucuresti va avea indicativul AF1689 si va decola la ora 11.55.  Zborul sau pereche, cu plecare din Paris, va decola la ora 07.15 din capitala franceza. Durata zborului este de aproximativ 3 ore.

Orarele au fost alese pentru a propune pasagerilor care calatoresc intre Romania si restul lumii un numar mai mare de posibilitati de transfer prin aeroportul Paris – Charles de Gaulle. Noul zbor permite pasagerilor sa profite de multiple corespondente europene si intercontinentale avand totodata conexiuni mai scurte pe aeroportul francez.

Astfel, pasagerii romani care vor dori sa calatoreasca mai departe spre destinatii precum Havana, Mauritius, Atlanta, Boston, Washington, New York si San Francisco vor avea ca timp de asteptare minim 50 de minute si maxim 2h40minute, timp imbunatatit cu aproximativ 2 ore.

La retur, cele mai avantajate conexiuni sunt cele din Saint Martin, Mauritius, Delhi, Hong Kong, Tokyo, Kuala Lumpur, Beijing, Shanghai, Singapore dar si Atlanta, New York, Cincinnati si Montreal, cu timp de asteptare intre 55 de minute si 2h45minute. 

In 2013, AIR FRANCE KLM a transportat peste 77.3 milioane de pasageri si peste 1,3 milioane de tone cargo. Flota companiei este formata din 552 aeronave, iar reteaua acopera 231 de destinatii din 103 tari prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle, unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume si Amsterdam-Schiphol.

Air France si KLM sunt companii membre ale aliantei globale SkyTeam care numara 20 membri si care ofera pasagerilor din intreaga lume acces la o retea globala de peste 16.323 de zboruri catre peste 1.064 de destinatii din 178 de tari.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: