fbpx
Companii Management

Schimbări la vârful Samsung Electronics România și Bulgaria1 min

05/02/2020 < 1 min read

Schimbări la vârful Samsung Electronics România și Bulgaria1 min

Reading Time: < 1 minut

Samsung Electronics îl numește pe Hoon Seol în funcția de președinte, fiind responsabil de gestionarea activităților Samsung pe piețele din România și Bulgaria.

Hoon Seol s-a alăturat echipei Samsung Electronics în urmă cu 24 de ani, atunci când a absolvit Universitatea din Coreea. El a activat în departamentul Domestic Sales din Coreea, dar și din regiuni precum Asia de Sud-Vest și Sud-Est, Orientul Mijlociu și Nordul Africii.

În 2018 a fost preluat funcția de Corporate Vice President și șef al grupului TV Regional Product Management pentru Africa de Nord-Est și China în departamentul de marketing global, divizia de televizoare.

Pe parcursul anului 2020, Samsung propune noi tehnologii care să răspundă nevoilor și stilului de viață al consumatorilor. Una dintre cele mai importante nevoi actuale este securitatea datelor, motiv pentru care Samsung investește constant în acest domeniu.

În plus, tehnologii precum AI, IoT și 5G vor avea un impact asupra societății, precum și a spațiului în care ne desfășurăm activitatea, astfel că Samsung va continua să investească și să lucreze îndeaproape cu parteneri din industrie pentru a aduce tehnologia mai aproape de oameni și pentru a educa noile generații.

Samsung România a fost înființată în 2010, situându-se în prezent pe primul loc pe piața de telefoane mobile și pe cea de televizoare. Samsung dispune de un ecosistem divers de produse inteligente, consolidându-și poziția pe piața prin experiențe experiențe imersive, personale și inteligente oferite consumatorilor.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *