Management Stiri

Scoala de vara gratuita pentru tinerii pasionati de HR

23 mai 2016 2 min

Scoala de vara gratuita pentru tinerii pasionati de HR

Reading Time: 2 minute

Domeniul resurselor umane atrage tot mai multi tineri care isi doresc sa ajunga specialisti in diverse arii ale HR-ului. Noua generatie de profesionisti are nevoie de pregatire temeinica, cu oportunitati care sa arate perspectivele reale ale domeniului.

HR Club (asociatia profesionistilor in resurse umane din Romania) intampina aceste nevoi ale generatiei tinere si ofera tuturor studentilor din anii terminali si masteranzilor sansa de a participa gratuit, timp de doua saptamani, cu profesionisti de renume din HR, la Scoala de Vara HR Club Next Generation, care se va desfasura in perioada 4 – 15 iulie in Bucuresti.

HR Club si tutorii au organizat acest eveniment in asa fel incat participantii sa acumuleze informatii relevante din intreaga sfera a domeniului resurselor umane, sa aiba acces la modele de dezvoltare personala si planificare a viitorului lor profesional si personal, iar la finalul experientei sa poata decide care ramura a domeniului resurselor umane li se potriveste cel mai bine in vederea unei viitoare specializari.

La seminariile si trainingurile scolii de vara, abordarea va fi interactiva si axata pe zile tematice, cu sesiuni de lucru in echipa si vizite de companii, tinerii selectati familiarizandu-se astfel cu domeniul resurselor umane si cu reala complexitate a acestuia.

Dupa un an de asteptare, HR Club a deschis perioada de inscrieri la cea de-a 10-a scoala de vara, care va dura toata luna mai.  Organizatorii ii provoaca pe cei dornici sa aiba o astfel de experienta sa redacteze un CV impecabil, asa cum orice viitor recrutor este asteptat sa aiba, si sa pregateasca un eseu care sa raspunda la intrebarea „Care sunt cele mai importante 3 roluri ale departamentului de HR pentru succesul unei organizatii aflate in plina crestere? (sa presupunem ca este vorba despre o organizatie care, in urmatorul an, isi va mari cu 50% numarul angajatilor sai)”, prin care sa-si dovedeasca pasiunea pentru domeniu si cunostintele teoretice deja acumulate. Dupa prima etapa de selectie, urmeaza intervievarea candidatilor selectati. Apoi, HR Club va anunta in 22 iunie cele mai bune 16 aplicatii si pe cei selectati sa participe. Nu uita, termenul limita de inscriere este 29 mai 2016. Detalii despre procesul de aplicare sunt disponibile pe microwebsite-ul Scolii de Vara HR Club Next Generation 2016..

Participarea la acest eveniment deschide calea oportunitatilor: organizatorii vor oferi fiecarui cursant oportunitatea de a fi membru al asociatiei pentru un an, va deschide calea catre propuneri de internship si  job, dar si sansa de a-si face prieteni noi si de a se distra.

In decursul celor 9 editii anterioare, peste 170 de studenti au avut ocazia sa se intalneasca cu mai bine de 150 de tutori cu o impresionanta experienta in domeniul resurselor umane, membri HR Club – consultanti, traineri si practicieni din marile companii romanesti si multinationale. Mai mult de 60% dintre alumni scolii de vara lucreaza deja in resurse umane in Romania sau in afara tarii.  Pentru a afla mai multe informatii referitoare la procesul de aplicare, puteti urmari si pagina de Facebook: HR Club Next Generation, sau puteti scrie direct la adresa florina.dinca@hr-club.ro.

Parteneri anuali: PeliFilip si TrendConsult. Parteneri media: Portal HR, IQool, StudentIQ, Gratuitor, Studland, Voluntar.ro, StudPass, Re-start.ro, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.

Foto: © Dolgachov | Dreamstime.com 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: