Business Companii Stiri Tech

Oppo, lansare oficială în România cu terminale 5G și accesorii telecom

4 iun. 2020 < 1 min

Oppo, lansare oficială în România cu terminale 5G și accesorii telecom

Reading Time: < 1 minut

Producătorul chinez telecom, Oppo, s-a lansat oficial pe piața din România, cele mai noi produse din seriile de terminale Reno, Find X și A, dar și căștile audio wireless pot fi achiziționate din data de 6 iunie, de la retaileri (fizici și online), dar și de la operatorii telecom.

„Pentru OPPO, România reprezintă una dintre piețele cheie din Europa și suntem încântați că le putem oferi utilizatorilor produse premium inovatoare, accesorii și servicii post vânzare de calitate. Credem că publicul local va aprecia tehnologiile noastre inovatoare precum încărcarea super rapidă VOOC sau inovațiile incluse în camerele foto și video ale telefoanelor noastre”, a declarat Shaohua Yang, General Manager Green LeavesTechnical, Distribuitor Unic Autorizat OPPO pe piața din România.

Compania OPPO a fost fondată în 2004 iar în prezent are 6 institute de dezvoltare și 4 centre de cercetare și dezvoltare în întreaga lume. Din 2015, OPPO a creat o echipă dedicată dezvoltării tehnologiei 5G, fiind între primele compania care a lansat comercial un smartphone 5G în Europa, în luna mai 2019, în Elveția. Compania este prezentă în 40 de țări și are peste 40.000 de angajați.

Reno3 Pro 5G

Între primele modele disponibile pe piața din România se află și terminalul Reno3 Pro 5G (cu 12GB RAM,procesor Qualcomm Snapdragon 765G, baterie 4025 mAh).

Vârful de gamă OPPOFind X2 are procesor Snapdragon 865, baterie de 4200 mAh. Sistemul de camere integrează o lentilă wide angle de 48 MP, cu un senzor Sony IMX 856, o lentilă ultra-wide de 12 MP și una telefoto de 13 MP,

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: