Antreprenori Stiri Tech

Se poartă smartphone-urile pliabile

22 iul. 2020 2 min

Se poartă smartphone-urile pliabile

Reading Time: 2 minute

Samsung a prezentat oficial noul smartphone pliabil, modelul Galaxy Z Flip 5G. Noul terminal este primul dispozitiv din gama producătorului coreean, care oferă platforma mobilă Qualcomm Snapdragon  865 Plus 5G. De asemenea, noul  Z Flip vine în două culori premium: Mystic Grey și Mystic Bronze, toate încorporate în sticlă cu un finisaj mat, reducând la minimum amprentele.

Experiență pliabilă îmbunătățită

  • Modul Flex –  Atunci când dispozitivul este pliat într-un unghi de 90 de grade, display-ul se împarte automat în două ecrane de 4 inci, astfel încât să poată fi vizualizat conținut în jumătatea superioară a afișajului și să poată fi controlat ușor din jumătatea de jos. Modul Flex este garantat să funcționeze de la 75 la 115 grade; o gamă mai largă de unghiuri poate fi accesibilă pentru utilizatori, în funcție de mediu și caz de utilizare.
  • YouTube cu modul Flex – În timp ce este vizualizat conținutul în jumătatea superioară a dispozitivului, se poate naviga, se pot citi descrieri și comenta în jumătatea de jos.
  • Multitasking – activități simultane cu funcția Ferestre Active Multiple: bara pentru ferestre multiple pentru a trage sau arunca aplicațiile utilizate
  • App Pair – Pot fi accesate două aplicații simultan, folosind funcția App Pair din bara pentru ferestre multiple, 
  • Bara pentru ferestre multiple – Bara pentru ferestre multiple este acum parte dintr-o integrare mai robustă a panoului Edge, pentru un plus de confort, oferind acces la mai multe aplicații.

Dotări de top

Galaxy Z Flip 5G vine cu un display principal cu rezoluție 2636 x 1080, la 425ppi, în timp ce display-ul de acoperire este 1.1-inch Super AMOLED , rezoluție 300 x 112 și densitate a pixelilor de 303ppi.

Camera principală este de 12MP Wide-angle Camera,  Super Speed Dual Pixel AF, OIS, F1.8, în timp ce camera frontală este de 10MP Selfie Camera: F2.4.

Terminalul vine cu un Procesor 7nm, 64-bit Octa-Core, memorie RAM de 8GB și capacitate de stocare de 256GB. Bateria este de 3.300 mAh, baterie duală.

Galaxy Z Flip 5G va fi disponibil în variantele de culoare Mystic Grey și Mystic Bronze în anumite piețe începând cu 7 august 2020, la un preț estimativ de 1.500 de dolari.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: