CSR Stiri

Ambasada Sustenabilității în România

25 ian. 2018 2 min

Ambasada Sustenabilității în România

Reading Time: 2 minuteKaufland România, în calitate de partener fondator, alături de The CSR Agency, inițiator, anunță inaugurarea Ambasadei Sustenabilității în România, spațiul care aduce la un loc liderii care luptă pentru un mediu economic și o societate responsabilă în România.

Ambasada, situată într-o clădire monument istoric pe strada Speranței nr. 42, București, își propune să coaguleze și să dezvolte comunitatea tuturor actorilor care vor să aibă o activitate responsabilă pentru România, adresându-se astfel mediului de afaceri, asociațiilor profesionale, mediului guvernamental, societății civile, mediului academic și celui diplomatic.

Cu ocazia inaugurării, Kaufland lansează o invitație către toate companiile din România pentru a se implica în programul Ambasada Sustenabilității, de a intra în comunitatea liderilor responsabili și de a-și aduce astfel contribuția la dezvoltarea unei societăți și economii sustenabile.

Ambasada cuprinde șase săli: galeria multimedia, prima bibliotecă cu cărți de specialitate, pe teme de sustenabilitate din România, sala de conferințe, sala de cursuri, studioul de interviuri și spațiul de festivități sau evenimente informale. 

De-a lungul anului, Ambasada va organiza evenimente tematice, cursuri și training-uri pentru companii care vor să adopte un stil de management responsabil, cursuri pentru studenții care vor să lucreze în domeniu, workshop-uri și întâlniri de schimb de experiență, vizionări de filme educaționale etc. De asemenea, în fiecare an, în cadrul unui eveniment dedicat, Ambasada va oferi recunoaștere companiilor responsabile sau oamenilor care aduc o contribuție semnificativă pentru o Românie mai bună.

Prin intermediul activității sale, Ambasada își propune să încurajeze, să inspire și să motiveze companiile să dezvolte zona de investiții în sustenabilitate pentru România, dar și să ofere mai multe produse sau servicii responsabile – inclusiv stimulând cererea din partea consumatorilor finali pentru sustenabilitate.

În toate proiectele și activitățile sale, Ambasada va urmări să contribuie la îndeplinirea celor 17 obiective de Dezvoltare Sustenabilă ale Organizației Națiunilor Unite. În acest an, evenimentele derulate de Ambasada Sustenabilității vor sta sub conceptul România sustenabilă a următorilor 100 de ani. Mai multe informații sunt disponibile pe www.ambasadasustenabilitatii.ro

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: