Stiri Tech

Securitate în cloud pentru munca la distanță

1 iul. 2020 < 1 min

Securitate în cloud pentru munca la distanță

Reading Time: < 1 minut

Cisco a lansat platforma integrată SecureX, cea mai extinsă platformă de securitate în cloud, inclusă în toate produsele Security ale gigantului american.

SecureX ajută companiile să gestioneze numărul tot mai mare de provocări de securitate, în contextul accelerării transformărilor digitale și al creșterii numărului de angajați care lucrează de la distanță. Gestionarea securității unei organizații este un proces complex – de la a ține pasul cu noile procese de business, monitorizarea amenințărilor de securitate și până la navigarea într-o piață extinsă de furnizori. Conform studiului CIO Perspectives 2020, realizat la nivel global în rândul a 1.300 de Chief Information Officers principalele două provocări cu care se confruntă CIO sunt securitatea și complexitatea.

Mai mult de două treimi din CIO au declarat că au un volum foarte mare de lucru. O modalitate prin care specialiștii în securitate combat această complexitate este consolidarea la nivel de furnizori. Conform celui mai recent raport  CISO Benchmark Report, atunci când se confruntă cu un atac cibernetic organizațiile care au echipamente și tehnologii de la mai mulți furnizori de securitate înregistrează perioade mai lungi de nefuncționare, costuri mai mari și mai multe breșe de securitate. Secure X oferă automatizare, vizibilitate, securitate consolidată.

Pe lângă experiența pe care o aduce SecureX, Cisco Security a anunțat și noi îmbunătățiri și integrări pentru securizarea angajaților care lucrează de la distanță, inclusiv:

  • Protecție îmbunătățită pentru utilizatori și dispozitive, datorită integrării dintre securitatea terminalelor și MFA (autentificare multi-factor).
  • Clienții pot utiliza email-ul în cloud cu mai multă încredere. Cloud Mailbox Defense pentru Office365 oferă o vizibilitate la nivelul e-mail-urilor (mesaje de intrare, de ieșire și interne) oferind o mai bună protecție împotriva amenințărilor e-mail, precum phishing, ransomware, spoofing și spam.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: