Tech

Seetest 2014 are loc in septembrie in Bucuresti

aug. 6, 2014 2 min

Seetest 2014 are loc in septembrie in Bucuresti

Reading Time: 2 minute

Pe 25 si 26 septembrie, conferinta de testare de software din Europa de Sud-Est (SEETEST 2014), organizata de South East European Testing Board in colaborare cu ANIS si Quality House, va avea loc la Hotel Crowne Plaza din Bucuresti. Primele doua editii ale evenimentului au avut loc in Sofia, Bulgaria.

Seetest 2014 este singura conferinta din Europa de Sud-Est despre testarea si managementul calitatii software-ului. Prima zi a evenimentului va include tutoriale care vor aborda subiecte precum principiile testarii agile, excelenta centrelor de testare, abilitati soft pentru testeri, TMMi, incarcare & performanta, sau principiile de baza ale testarii de aplicatii mobile.

Cea de a doua zi a evenimentului este dedicata discursurilor sustinute de executivi de top din industria internationala de testare de software. Tot in aceasta zi vor avea loc prezentari ale lucrarilor membrilor comunitatii inginerilor de calitate.

Pe toata durata conferintei va fi organizata o expozitie care va oferi companiilor internationale din domeniul calitatii software-ului sansa de a-si prezenta instrumentele folosite si serviciile in fata audientei. Mai mult, un examen ISTQB Certified Tester Foundation va avea loc in timpul evenimentului si va fi oferit de South East European Testing Board.

Printre subiectele care vor fi abordate in cadrul Seetest 2014 se numara testarea de software, tehnici si design al testarii, managementul proceselor de testare, testarea bazata pe risc, imbunatatirea proceselor de testare, performanta testarii, testare agile, testare in securitate, testare mobile sau automatizarea testarii.

Aceste subiecte vor fi aduse in discutie de lideri consacrati din industrie. Printre invitatii care au confirmat prezenta la Seetest 2014 se numara Rex Black (software engineer, antreprenor si autor in domeniul testarii software, USA), Erik van Veenendaal (expert in testare, Olanda), Graham Bath (autor, Germania), Geoff Thompson (senior test management consultant, Marea Britanie), Yaron Tsubery (Director QA & Testing Manager Comverse, Israel) sau Vipul Kocher (Presedinte al Indian Testing Board si Co-Presedinte al PT PureTesting, India).

Foto: Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: