Business Companii Stiri Tech

Afacerile Metaminds, în creștere cu 23%

14 iun. 2021 < 1 min

Afacerile Metaminds, în creștere cu 23%

Reading Time: < 1 minut

Metaminds, companie românească specializată în integrarea soluțiilor de securitate cibernetică și a arhitecturilor complexe din domeniul IT, a înregistrat o cifră de afaceri de 32 de milioane de euro în 2020, în creștere cu 23% față de anul anterior. După cinci ani de creștere continuă, compania își setează ca obiectiv consolidarea business-ului, prin extinderea echipei de specialiști și investiții în cercetare și dezvoltare.   

Proiecte complexe

Performanțele companiei sunt rezultatul proiectelor complexe pe care compania le-a susținut în 2020, în zona de cybersecurity, telecomunicații și securitatea rețelelor și a solutiilor de continuitate şi de recuperare în caz de dezastru sau arhitectură și politici de securitate.

Toate proiectele în care ne-am implicat în 2020 au avut o componentă majoră de complexitate și inovație. Pe fondul în care transformarea digitală devine un instrument vital în evoluția mediului de business, dar și o direcție strategică de țară, ne păstrăm intenția de a aduce plus valoare proiectelor noastre, prin investiții consistente și constante în cele mai noi tehnologii și în echipe de super talente. Avem o imensă oportunitate să revoluționăm prin tehnologie anumite domenii neexploatate până acum, dar și să aducem, post pandemie, soluții adaptate nevoilor de business în schimbare.”, declară Andrei Cruceru, CEO Metaminds.   

Infrastructuri programabile

Metaminds activează pe zona de soluţii inovatoare pentru infrastructuri programabile, servicii de aplicaţie în medii de lucru cloud-native, protecţia interfeţelor API şi a serviciilor de interconectare şi de interoperabilitate, colaborare online securizată în regim de mobilitate, protecţia informaţiei şi a identităţii digitale.

Echipa este formată din specialiști de top în domenii precum securitate cibernetică, conectivitate și integrare sisteme multiple, machine learning, sisteme complexe cu volume mari de date de tip big data, care au fost motoarele creșterii companiei și au susținut implementarea unor proiecte complexe și de lungă durată.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: