fbpx
Stiri Tech

Sennheiser a început producția în noua fabrică din Brașov1 min

07/08/2019 < 1 min read

Sennheiser a început producția în noua fabrică din Brașov1 min

Reading Time: < 1 minut

După demararea primei asamblări de produse în noiembrie 2018, fabrica Sennhaiser în Ghimbav este deja operațională, iar o echipă de 116 angajați asigură manufacturarea produselor electronice profesionale și de larg consum. Echipa din Brașov este implicată în producția unor modele precum căștile DJ HD 25 sau noua serie de microfoane fără fir XSW-D. 

“În urma succesului introducerii treptate a activității de manufacturare în Brașov, este minunat să vedem că această bază a devenit deja o parte esențială a strategiei de producție a Sennheiser”, a declarat Violeta Balint, Director General al Fabricii din Brașov.

Înființarea fabricii de la Brașov face parte din strategia Sennheiser de a concentra și specializa activitatea din cele patru centre globale de producție. În sediul central Sennheiser din Germania sunt produse dispozitive high-end pentru consumatori și piața audio profesională,  inclusiv microfoane wireless. Fabrica Sennheiser din Irlanda este specializată în traductoare acustice, în timp ce microfoanele wireless pentru piața americană sunt produse de fabrica Sennheiser din Statele Unite. Fabrica din Brașov se concentrează pe asamblarea manuală a produselor electronice profesionale și de consum.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *