Lifestyle Stiri

Serialul Urzeala tronurilor se întoarce cu sezonul 7

15 iul. 2017 2 min

Serialul Urzeala tronurilor se întoarce cu sezonul 7

Reading Time: 2 minute

Serialul Urzeala tronurilor, câștigător al premiilor Emmy și Globul de Aur, se întoarce cu al șaptelea sezon, de șapte episoade, luni, 17 iulie, în exclusivitate la HBO și pe HBO GO.

Un nou episod va fi difuzat în fiecare luni, de la aceleași ore, 04:00 (în același timp cu premiera din State) și 20:00. Bazat pe saga scrisă de George R.R. Martin, serialul prezintă lupta epică pentru putere dintr-un ţinut în care verile pot dura ani în şir şi iernile o viaţă.

Daenerys Targaryen a pornit în sfârșit spre Westeros cu armatele ei, dragonii și noua Mână a Reginei, Tyrion Lannister. Jon Snow a fost numit Regele Nordului, după ce l-a învins pe Ramsay Bolton în Bătălia Bastarzilor și a redat Winterfell-ul Casei Stark. În Debarcaderul Regelui, Cersei Lannister a ajuns pe Tronul de Fier. Însă, pe măsură ce alianțe vechi se destramă și unele noi se leagă, o armată de Umblători Albi mărșăluiește spre Zid, amenințând să pună capăt pentru totdeauna urzelii tronurilor.

Printre actorii care se întorc în acest sezon se numără: Peter Dinklage (Tyrion Lannister), câștigător al premiilor Emmy și Globul de Aur, Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Aidan Gillen (Petyr “Littlefinger” Baelish), Kit Harington (Jon Snow), Diana Rigg (Lady Olenna Tyrell), Sophie Turner (Sansa Stark) și Maisie Williams (Arya Stark).

Noii membri ai distribuției sezonului șapte sunt: Jim Broadbent, Tom Hopper, Megan Parkinson și Ed Sheeran.

Scenariu este scris de de David Benioff și D.B. Weiss, producătorii executivi sunt David Benioff, D.B. Weiss, Carolyn Strauss, Frank Doelger și Bernadette Caulfield; producătorii co-executivi sunt Bryan Cogman, Guymon Casady, Vince Gerardis și George R.R. Martin.

În septembrie 2016, Urzeala tronurilor a primit 12 premii Emmy. Cele mai multe primite de orice serial, inclusiv pentru: cel mai bun serial de dramă; cea mai bună regie a unui serial de dramă (Miguel Sapochnik) și cel mai bun scenariu pentru un serial de dramă (David Benioff și D.B. Weiss).

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: