Stiri Tech

Servicii gratuite de consiliere prin telemedicină pentru persoane cu COVID-19

17 iun. 2021 < 1 min

Servicii gratuite de consiliere prin telemedicină pentru persoane cu COVID-19

Reading Time: < 1 minut

Persoanele care dețin o poliță de asigurare de sănătate de la Signal Iduna pot beneficia gratuit de serviciul de consiliere prin telemedicină, în situația în care sunt diagnosticați cu COVID-19. Perioada de gratuitate pentru serviciul dedicat consilierii COVID-19 este valabilă până la finalul lunii septembrie 2021, acesta putând fi accesat pe parcursul perioadei în care persoana diagnosticată se află în carantină. Specialitățile pe care asigurații le pot solicita în mod gratuit prin serviciul dedicat de telemedicină sunt consultațiile de medicină internă și de consiliere psihologică.  

Condiții pentru abonați

Pentru a beneficia gratuit de serviciul de consiliere prin telemedicină dedicat COVID-19, asigurații Signal Iduna pot efectua o programare prin Call Center, operatorii fiind disponibili 24/7, sau prin aplicația Signal Care Assistant. Timpul de programare este de până la 6 ore de la primirea solicitării. Ulterior, medicul de medicină internă sau psihologul va contacta persoana asigurată și îi va oferi asistență telefonică sau prin apel video cu privire la problema medicală abordată: simptome, riscuri posibile și aspecte de urmat în perioada de carantină.

190.000 de clienți

Prin acest serviciu, compania le oferă abonaților posibilitatea de a fi monitorizați de un cadrul medical specializat în medicină internă care să le urmărească evoluția stării de sănătate, dar și de a accesa sesiuni de consiliere psihologică pentru a-i ajuta să facă față din punct de vedere emoțional stresului și îngrijorării ce pot fi amplificate de primirea acestui diagnostic și de perioada carantinei.

Serviciul este disponibil pentru cei peste 190.000 de asigurați din portofoliul companiei, dar și pentru cei care vor încheia o asigurare de sănătate Signal Iduna în perioada următoare.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: