Antreprenori by eMAG Business Companii Stiri Tech

Startup-ul Flip.ro primește o finanțare de 250.000 de euro

25 iun. 2020 < 1 min

Startup-ul Flip.ro primește o finanțare de 250.000 de euro

Reading Time: < 1 minut

După 7 luni de la lansare, start-up-ul românesc Flip.ro primește 250.000 de euro din partea a două fonduri de investiții și a unui grup de investitori privați. Flip.ro este site-ul care te ajută să îți vinzi vechiul telefon  și să cumperi în siguranță telefoane second-hand verificate și recondiționate.

“Cu finanțarea aceasta ne propunem să ne dublăm obiectivele pentru 2020. Pe termen mediu și lung ne dorim să fim liderii în piața de electronice second-hand și recondiționate din România, să ne consolidăm poziția și apoi să ducem produsul la nivel internațional”, spune George Moroianu, unul dintre fondatorii platformei.

În luna mai, Flip anunța faptul că peste 1.300 de utilizatori deja au achiziționat un telefon prin intermediul platformei, și că peste 250.000 de euro au fost plătiți către vânzatorii care își tranzacționează telefoanele pe platformă.

Investiția este condusă de fondul Gapminder VC, la finanțare participand V7 Capital și un grup de investitori privati. Aceasta este a doua runda de investitii pe care Flip o ridica, iar prima runda, in valoare de 120.000 de euro, a fost anuntata in noiembrie 2019.

Verificări și garanție

În medie, pretul telefoanelor second-hand de pe Flip.ro este cu 50% mai mic față de prețul telefoanelor noi. Toate telefoanele se supun unei verificari tehnice și vin însotite de garanție, astfel încât utilizatorii să aibă parte de o experiență similară cu cea a cumpărării unui telefon nou.

În total, peste 800 de utilizatori au oferit recenzii despre experiența cu Flip pe: Google (320 recenzii), Facebook (250 recenzii) și pe site-ul acestora (230 recenzii), iar ratingul mediu este de 4,9 stele.

 

 

 

One Comment
  1. Maria Ceaucescu
    În opinia mea, prețurile lor nu sunt mai bune decât pe restore. ro

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: