Marketing Stiri

Shalala pentru dimineti frumoase

27 nov. 2014 < 1 min

Shalala pentru dimineti frumoase

Reading Time: < 1 minut

NESCAFÉ Brasero a lansat o aplicatie cu ajutorul careia cei care o descarca pe smartphone pot crea propriile melodii la trezirea de dimineata.

Aplicatia “Dimineti Frumoase” poate fi descarcata pe smartphone din Google Play sau App Store.

Prin intermediul acesteia, pana pe 5 decembrie, cei care o descarca isi pot trimite gandurile de la prima ora, urmand sa le primeasca inapoi sub forma unei melodii cantate de trupa Shalala.

“Noi consideram ca o dimineata frumoasa da tonul unei zile reusite, asa ca ii asteptam pe cei care doresc sa isi inceapa ziua intr-o nota optimista, cu o melodie personalizata, sa ne trimita versurile lor, in care sa ne spuna cum este inceputul lor de zi”, a declarat Andreas Kouroumalis, Business Manager Beverages, Nestle Romania.

In plus, in fiecare dimineata, pana pe 5 decembrie, intre orele 7:00-9:00, la statia de metrou Piata Victoriei poate fi urmarit concertul trupei Shalala. NESCAFÉ Brasero a instalat acolo un ecran ce transmite imagini si sunet din studioul in care trupa inregistreaza melodii cu versurile trimise de utilizatori. Campania foloseste tehnologia HD Smart Voice, care emite sunetul pe o raza ingusta. In felul acesta, doar cei care vor fi in directia razei de sunet emise vor putea auzi melodiile cantate de trupa Shalala, fara ca cei din jur sa auda vreun sunet.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: