Marketing Stiri

Simona Halep, noul ambasador AVON în România

22 ian. 2020 2 min

Simona Halep, noul ambasador AVON în România

Reading Time: 2 minute

AVON celebrează poveștile femeilor din România alături de Simona Halep care, începând cu acest an, devine ambasadorul brandului. În plus de forța, talentul și tenacitatea care au făcut-o cunoscută în întreaga lume, Simona este și un simbol al frumuseții, curajului și al încrederii, valori recunoscute și promovate de AVON prin toate inițiativele sale.

Totodată, Simona Halep devine și imaginea noului parfum “Her Story” din portofoliul companiei, lansat cu ocazia zilei de 8 martie. Parfumul este alcătuit din note de piper roz, floare de iris și patchouli, reprezentând o invitație către toate femeile de a-și crea și a împărtăși propriile povești.

Ce au în comun tenisul și frumusețea?

“De la vârsta de 4 ani, universul meu a devenit tenisul. Cu fiecare zi, am învățat să fiu mai bună, să obțin cele mai bune rezultate, am muncit să îmi îndeplinesc obiectivele și să transform în realitate chiar și cele mai nebune visuri. Am reușit și am realizat că viața mea este despre cât de frumos îmi trăiesc fiecare capitol din poveste. Ce au în comun tenisul și frumusețea? Încrederea. Încrederea că atunci când port aroma care mă definește, îmi pot împlini cele mai nebune visuri. Her Story m-a cucerit din prima clipă. Este semnătura mea personală care îmi amintește în fiecare zi că imposibilul devine posibil” a declarat Simona Halep, Ambasador AVON.

Prima apariție a Simonei Halep drept Ambasador AVON va fi pe coperta ediției de februarie a broșurii, unde sunt prezentate noutățile brandului pentru luna martie, lună dedicată femeilor din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: