Lifestyle Stiri

Colecție exclusivă Grundig cu un Chef cu trei stele Michelin

6 iun. 2019 < 1 min

Colecție exclusivă Grundig cu un Chef cu trei stele Michelin

Reading Time: < 1 minut

Producătorul de aparate electrocasnice și electronice premium Grunding lansează o colecție exclusivă de electrocasnice mici semnată de Massimo Bottura, renumitul chef italian cu trei stele Michelin.

Noua gamă a fost prezentată în premieră la Elle Decoration Romanian Design Awards. Aceasta include un espressor automat, un prăjitor de pâine, un blender personal, un robot de bucătărie și un blender de mână.

Grundig face parte din Arçelik A.Ș, principalul producător de electrocasnice din cadrul Koç Group, companie listată în Top 500 Fortune Global. Grundig are un portofoliu global de peste 500 de produse – de la televizoare OLED, dispozitive audio, produse pentru îngrijirea părului, aspiratoare, până la electrocasnice mari și mici de bucătărie. De-a lungul timpului, a primit numeroase premii pentru calitatea și designul produselor sale, printre care Product Design, Red Dot Design și Plus X Awards. Produsele Grundig sunt fabricate preponderent în fabricile din Europa și comercializate în peste 65 de țări din întreaga lume. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: