Stiri Tech

Simple Capital preia 10% din acțiunile DIP Software

26 apr. 2021 < 1 min

Simple Capital preia 10% din acțiunile DIP Software

Reading Time: < 1 minut

Simple Capital, vehiculul privat de investiții fondat de Andrei Pitiș, anunță investiția în DIP Software, ca parte a strategiei de susținere a produselor de tehnologie românești. Simple Capital preia astfel 10% din acțiuni, iar Andrei Pitiș va acționa ca adviser pentru echipa de management a companiei pentru a accelera dezvoltarea globală.

“Parteneriatul nostru cu Andrei Pitiș și Simple Capital ne va  duce pe un parcurs de creștere a portofoliului de produse și clienți. Suntem pregătiți pentru o nouă etapă în dezvoltarea suitei de soluții enterprise proprietare, modelată pentru nevoile specifice ale companiilor din domeniul financiar. Targetul nostru pentru următorii 5 ani este să construim un business profitabil și să ne dublăm cifra de afaceri a companiei în fiecare an”, a declarat Radu Cîrstea (foto), CEO DIP Software.

Parteneriate în Europa

DIP Software este un startup fondat în 2019 de Radu Cîrstea, Răzvan Pruteanu și Bogdan Niculescu, care dezvoltă produse și soluții customizate pentru companii din industria financiară. DIP Software are parteneriate cu clienți din Luxemburg, Romania, Elveția și Austria.

„Modelul de business și filosofia noastră în lucrul cu clienții se bazează pe stabilirea și cultivarea unui capital de încredere. Ne place să credem că suntem mai mult decât furnizori, că suntem partenerii clienților noștri în actualizarea și chiar redefinirea modelului lor de business, cu scopul de crește compania și respectiv cota de piață. Contăm pe aceeași abordare în colaborarea noastră cu Andrei și Simple Capital, care ne vor susține în parcursul nostru de creștere”, mai spune Radu Cîrstea.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: