Stiri Tech

Smartphone-urile OPPO vin oficial în România și prin Vodafone

18 mai 2020 < 1 min

Smartphone-urile OPPO vin oficial în România și prin Vodafone

Reading Time: < 1 minut

România se numără printre piețele pe care smartphone-urile OPPO vor ajunge în urma unui parteneriat la nivel internațional încheiat cu Vodafone.

Acordul aduce dispozitivele OPPO în Germania, Marea Britanie, Spania, Portugalia, România, Turcia și Olanda, urmând să fie extins progresiv și în alte țări.

„Viziunea Vodafone «Împreună pentru un viitor mai bun» este compatibilă cu valoarea OPPO, «Benfen» – de a fi corecți și de a oferi calitate utilizatorilor, astfel că suntem nerăbdători să consolidăm o relație win-win de lungă durată, pentru a oferi utilizatorilor noștri un viitor mai bun în era 5G” a declarat Alen Wu, Vicepreședintele companiei și Președintele Global de Vânzări OPPO.

Printre produsele OPPO care vor fi disponibile în magazinele online și offline Vodafone se numără modelele 5G din seriile Find X, Reno și modelele seriei A. Compania OPPO își produce singură majoritatea produselor, iar cele mai multe fabrici ale sale și-au reluat activitatea, ceea ce garantează continuitatea livrărilor chiar și în perioda pandemiei.

Lansată în 2008, în China, OPPO are astăzi un portofoliu extins de dispozitive inteligente, vârfurile de gamă fiind seriile Find și R. Compania este prezentă în peste 40 de țări și regiuni, având 6 institute de cercetare, 4 centre R&D la nivel global și un centru internațional de design la Londra.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: