Evenimente trecute

Social Media Summit Sibiu. Editia a 4-a

18 apr. 2011 < 1 min

Social Media Summit Sibiu. Editia a 4-a

Reading Time: < 1 minut

Dupa Timisoara, Iasi si Cluj, Social Media Summit ajunge la Sibiu. Cea de-a patra editie a seriei originale de evenimente Biz dedicate social media va duce cativa dintre cei mai influenti bloggeri si consultanti social media la o intalnire cu bloggerii si comunitatea de business din centrul tarii.

Pana acum, si-au confirmat participarea ca speakeri: Mihaela Nicola, CEO, The Group, Vali Petcu, Pro-Blogger, www.zoso.ro, Bobby Voicu, General Manager, Intact Interactive, Ciprian Stavar, Trainer & Consultant, MarketMinds, Cristian China-Birta, Antreprenor online, www.chinezu.eu, Cristian Dorombach, Blogger, www.piticu.ro si Georgiana Gheorghe, Corporate Communication Manger, Danone.

Programul summitului este deja confirmat. Doua sesiuni de conferinta vor prezenta strategiile concrete pentru branding, customer service si cresterea vanzarilor precum si pasii cheie prin care pot fi folosite resursele Social Media pentru networking personal si noi parteneriate de business. Summit-ul se incheie cu o premiera, un workshop interactiv ce creeaza strategia social media a unui brand in direct, printr-un brainstorming si efort comun al tuturor participantilor din sala.

Daca vrei sa afli care sunt strategiile eficiente de promovare prin retelele sociale, sa te intalnesti cu cei mai relevanti bloggeri si specialisti in online din Romania si sa cunosti influencerii care fac diferenta, rezerva-ti un loc la cea la a patra editie Social Media Summit. Participarea nu presupune un fee, insa din acest motiv locurile la eveniment se epuizeaza foarte usor.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: