Evenimente trecute

5 motive pentru care o canapea extensibilă este mai bună

dec. 3, 2020 2 min

5 motive pentru care o canapea extensibilă este mai bună

Reading Time: 2 minute

Vă gândiți să cumpărați o canapea extensibilă, dar vă întrebați dacă o canapea veche simplă ar putea fi alegerea mai înțeleaptă?

Cele mai multe dintre motivele pentru care o canapea sau un colțar extensibil este mai bun decât o canapea sunt legate de stilul de viață, dar există câteva lucruri despre canapele extensibile moderne pe care s-ar putea să nu le cunoașteți.

În cazul în care aveți nevoie de convingere, iată care sunt cele mai bune motive pentru a cumpăra o canapea extensibilă și nu una simplă.

1. O canapea extensibilă este la fel de confortabilă ca o canapea

Abordați cumpărarea unei canapele extensibile așa cum ați face-o pentru orice canapea, verificând cadrul și umpluturile acesteia atât pentru calitatea construcției, cât și pentru modul în care se potrivește cu preferințele dvs. personale. Umplutura canapelei include spumă (pentru un scaun mai ferm, cu aspect inteligent); fibră (pentru suport moale); sau pene (pentru o canapea moale, cu aspect pufos). Canapele extensibile tind să fie mai ferme decât canapelele normale, astfel încât alegerea uneia cu o combinație de tipuri de perne mai moi – perne pentru scaune din fibră și perne pentru spate cu pene, de exemplu – vă vor oferi cel mai bun echilibru.

În ceea ce privește cadrul, căutați o canapea extensibilă cu un cadru din lemn de esență tare, care este înșurubat și lipit.

2. Canapele extensibile moderne sunt la fel de frumoase ca și canapelele

S-au dus vremurile în care canapele extensibile erau piese de mobilier greoaie pentru care simțeați că trebuie să întăriți podeaua. Multe canapele extensibile, în special cele contemporane, sunt la fel de șic pe cât sunt și restul canapelelor fără pat.

3. Canapele extensibile sunt de toate formele și dimensiunile

Până recent, în cel mai bun caz, canapele extensibile erau cu două locuri înguste. Acum, există canapele cu două locuri, trei locuri si in forma de colțar extensibil, toate acestea putând fi transformate cu ușurință în suprafețe de dormit, pentru a se potrivi cu numărul dvs. de oaspeți.

În funcție de funcții, există și o mulțime de alegeri, de la diferite suprafețe de somn extensibile, până la canapele extensibile cu un spate care se pliază, pentru a oferi un pat dublu instant.

Căutați opțiuni de economisire a spațiului? Căutați canapele extensibile fără brațe: acest lucru vă va permite să câștigați spațiu suplimentar de somn.

4. Canapele extensibile pot imita canapelele tradiționale

Dacă casa dvs. este una tradițională, veți dori să căutați canapele extensibile tradiționale pentru a o completa. Ei bine, vestea bună este că toate stilurile dvs. preferate de canapele tradiționale sunt acum disponibile și în modele de canapele extensibile.

5. Canapele extensibile sunt dotate cu funcții inteligente, care economisesc spațiu

Știm la ce vă gândiți: dacă aveți o canapea extensibilă, veți avea nevoie de undeva pentru a ascunde toate așternuturile suplimentare. Ei bine, vestea bună este că multe canapele extensibile vin cu spațiu de stocare ascuns. Și dacă nu doriți să păstrați așternuturile acolo, acestea pot fi locuri minunate pentru a depozita toate lucrurile pe care le-ați adunat și nu aveți unde să le țineți.

Depozitarea într-o canapea extensibilă nu se oprește aici: unele vin acum cu mese extensibile pentru a ține mâncare și băutură.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: