Stiri Tech

Societe Generale EBS va crește cu 10% numărul angajaților din România

15 iun. 2017 < 1 min

Societe Generale EBS va crește cu 10% numărul angajaților din România

Reading Time: < 1 minut

Până la sfârșitul acestui an, Societe Generale European Business Services (EBS) va crește numărul angajaților din București cu încă 10%, după ce a ajuns la 1.000 de angajați în România. De la începutul anului, compania a angajat peste 150 de persoane.

Societe Generale EBS de la București oferă servicii profesionale cu valoare adăugată în domenii precum finanțe, achiziții, resurse umane, KYC (Know Your Customers) și servicii de IT pentru grupul Societe Generale. Compania a fost fondată în 2011 și a înregistrat o creștere medie de 50% de la an la an, adăugând noi servicii în portofoliu și mărind constant numărul de angajați.

„Rolul Societe Generale European Business Services este foarte important pentru Grupul Societe Generale care se bazează din ce în ce mai mult pe serviciile de calitate ale centrului ca parte din strategia de transformare la nivel mondial”, arată Philippe Garcet, CEO al Societe Generale European Business Services (foto).

După ce a început ca un centru specializat în domeniul financiar, compania oferă acum o gamă extinsă de servicii financiare, de resurse umane, IT sau Back Office și deservește peste 35 de țări. Astfel, serviciile pentru procese organizaționale reprezintă 70% din activitate, în timp ce 30% sunt reprezentate de serviciile de suport și dezvoltare IT. Planurile de dezvoltare vizează creșterea ponderii serviciilor de IT în viitor.

Din cei 1.000 de angajați ai centrului, 35% sunt responsabili de zona de servicii financiare, 20% de serviciile de HR și servicii partajate, în timp ce mai mult de 30% sunt specializați în servicii de IT.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: