Business Stiri Tech

Cum vom zbura în siguranță: soluții tehnologice inovatoare la bordul avioanelor

dec. 2, 2020 < 1 min

Cum vom zbura în siguranță: soluții tehnologice inovatoare la bordul avioanelor

Reading Time: < 1 minut

Thales a lansat Ready to Fly, un portofoliu de soluții de automatizare care permit pasagerilor să controleze în siguranță sistemul de divertisment de la bordul avionului cu ajutorul telefonului sau tabletei personale. Astfel, pasagerii pot accesa versiuni digitale ale meniurilor tipărite oferite la bord, ale revistelor și informații importante despre siguranță și sănătate.

De exemplu, soluția Thales Travel Assistant le permite pasagerilor să solicite și să primească informații automate pe monitorul instalat în spătarului scaunului, reducând interacțiunile fizice cu membrii echipajului.

Aceste soluții accesibile pot fi implementate rapid pe sisteme IFE (in-flight entertainment) noi și aflate deja în uz, pentru a satisface nevoile imediate ale companiilor aeriene.

Soluțiile noastre sunt extrem de automatizate, reduc nevoia de interacțiune și sporesc eficiența personalului aerian, la sol și la bord. Ready to Fly aduce inovații care sporesc confortul la bord”, spune Neil James, Vicepreședinte Departamentul Vânzări – Thales InFlyt Experience.

În perspectivă, Thales se bazează pe rețeaua importantă de parteneri pentru a dezvolta soluții de automatizare a cabinei care reduc aglomerările, facilitează procesul de debarcare și gestionează fluxul de pasageri utilizând date sintetice.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: