Business Companii Stiri Tech

Soluții tech pentru continuitatea afacerii

8 iul. 2020 2 min

Soluții tech pentru continuitatea afacerii

Reading Time: 2 minute

Trăim într-o lume incertă, de aceea continuitatea operațională a devenit un obiectiv major pentru companii. Conform celui de-al cincilea studiu PwC COVID-19 CFO Pulse Survey în rândul CFO (Chief Financial Officer), organizațiile planifică reîntoarcerea la birou, focusul cel mai mare fiind pe schimbarea măsurilor și cerințelor de securitate la locul de muncă (87%). În plus, aproximativ jumătate dintre CFO spun că organizațiile din care fac parte vor face din lucrul la distanță o opțiune permanentă pentru activitățile care permit acest lucru.

În acest context, Cisco a prezentat un nou portofoliu de soluții axate pe continuitatea afacerii: spitale de campanie conectate, învățare la distanță, securitate pentru angajații care lucrează de la distanța, monitorizarea densității sociale și informații de ansamblu etc.

„În ultimele luni, am observat perturbări majore în multe industrii și organizații într-un ritm mai accelerat ca niciodată. Companiile care își elaborau strategia digitală într-o perioadă de unu până la trei ani au fost nevoite să-și adapteze inițiativele efectiv peste noapte”, a spus Chuck Robbins, președinte și CEO Cisco.

Soluții pentru diferite industrii

  • Un kit de infrastructură IT, care poate fi configurat și pus în funcțiune în 5 zile sau mai puțin, pentru a veni în sprijinul spitalelor care sunt suprasolicitate sau pentru a pune la dispoziție un spațiu provizoriu. Soluția include tehnologii de rețea wireless pentru a accesa date, voce și video, securitate integrată de rețea și asistență la implementare. Această soluție a fost dezvoltată pe baza experienței Cisco și a partenerilor noștri ca urmare a suportului oferit spitalelor de campanie, precum spitalul de campanie NHS Nightingale din Marea Britanie și cel de la Universitatea din Maryland Medical System din S.U.A.
  • Acces de la distanță flexibil – expertiză și tehnologii care permit angajaților să acceseze rețeaua, terminalele de colaborare și aplicațiile de business. Portofoliul oferă o varietate de produse și servicii pentru a răspunde nevoilor clienților, inclusiv celor care optează pentru soluții hardware, software sau BYOD (Bring Your Own Device).
  • Securitate pentru angajații care lucrează de la distanță – permite securizarea adecvată a accesului la distanță cu instrumente pentru analizarea capacității VPN actuale, stabilirea unui plan de implementare cu tehnologia Cisco Security și planificarea, proiectarea și configurarea unei rețele VPN pentru gestionarea sigură a accesului angajaților de la distanță.
  • Conectivitate pentru biroul de la distanță – extinderea rețelei la locații adiacente și îndepărtate care răspund cerințelor utilizatorilor pentru o lățime de bandă mai mare, conectivitate mai rapidă și securitate mai mare. Serviciile și tehnologiile ajută clienții să proiecteze, să construiască și să opereze o soluție wireless LAN, care le oferă utilizatorilor acces securizat la aplicațiile de business și o experiență wireless sigură și fiabilă.
  • Monitorizarea densității sociale și informații de ansamblu – expertiză și tehnologii în sprijinul distanțării sociale la locul de muncă. Concepută pe baza DNA Spaces de la Cisco și datorită valorificării infrastructurii wireless, această soluție va oferi informații comportamentale din toate locațiile, permițând organizațiilor să ia decizii pentru a susține siguranța la locul de muncă. Soluția e disponibilă din luna iulie

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: