Companii Stiri Tech

Soluțiile de securitate pentru rețele Guardicore disponibile în România 

28 oct. 2020 2 min

Soluțiile de securitate pentru rețele Guardicore disponibile în România 

Reading Time: 2 minute

Veracomp a semnat recent acordul de distribuție cu Guardicore, lider global în soluții software de segmentare a rețelei. Prin adăugarea Guardicore la portofoliul său, Veracomp își extinde oferta de soluții de securitate cibernetică cloud și pentru centrele de date.

Soluțiile Guardicore sunt gândite pentru a proteja activele esențiale ale organizației aplicând controale de microsegmentare flexibile, rapid de implementat și ușor de înțeles. Clienții tipici Guardicore provin din diverse domenii, precum: finanțe, sănătate, producție, retail, furnizori de servicii etc.

Cu o abordare care permite administrarea centralizată și transparență maximă, soluțiile Guardicore permit companiilor să obțină o vizibilitate completă, puternic contextualizată, asupra traficului din cloud, PaaS, local și între aceste platforme. Pentru a asigura politici robuste, cu informații complete, soluțiile Guardicore sunt adaptate încărcării și aplicațiilor utilizate, asigurând zero-downtime, zero modificări la nivel de aplicație și o integrare facilă cu DevOps.

„Suntem încântați că am introdus soluțiile de securitate Guardicore în portofoliul nostru.  Este o oportunitate în plus pe care o putem oferi partenerilor noștri și un pas important către o abordare tehnologică inovatoare, care rezolvă multe dintre provocările actuale și viitoare. Ne re-afirmăm astfel decizia de a dezvolta un portofoliu de furnizori și soluții de top”, spune Cătălin Matei, CEO Veracomp.

Guardicore este o companie de securitate cibernetică care vizează piața de firewall tradițional. Compania a fost recunoscută de Forrester ca un furnizor puternic conform The Forrester Wave™ (Zero Trust Extended Ecosystem Platform Providers, Q3 2020) și a fost evaluată de Gartner în analizele sale (Market Guide for Cloud Workload Protection Platforms).

Guardicore înlocuiește soluțiile tradiționale de tip firewall cu cel mai simplu și mai intuitiv mod de a efectua controale de micro-segmentare care reduc suprafața de atac, detectează și controlează încălcările de securitate din traficul est-vest. Guardicore Labs, echipa globală de cercetare a companiei, deține și întreține Infection Monkey, instrumentul open source al companiei care simulează încălcările și atacurile de securitate (BAS) și evaluează rezistența mediilor cloud private și publice la atacuri tip breșă de securitate și mișcări laterale. 

Veracomp Europe a fost înființat în 2007, iar de atunci a înregistrat o evoluție permanent ascendentă. În prezent, are o rețea extinsă de parteneri specializați, cu prezență la nivelul întregii țări, cărora le asigură un portofoliu variat de soluții de securitate, networking, stocare și telecomunicații, servicii de suport tehnic, presales și educațional. 

Credit foto: Photo 154742479 © Pop NukoonratDreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: