Business Stiri Tech

Sony lansează în România noua serie de televizoare A8

26/05/2020 < 1 min read

Sony lansează în România noua serie de televizoare A8

Reading Time: < 1 minut

Noua serie de televizoare Sony A8 4K HDR OLED este disponibilă în România, modele cu diagonale de 65 de inci și 55 de inci.

Pentru prima dată pe un televizor OLED Sony aduce tehnologia X-Motion Clarity, ce asigură că și acțiunile rapide de pe ecran rămân clare și fluide. De asemenea, procesorul de imagine X1 Ultimate este nucleul televizorului A8 – analizează cu datele de imagine pentru a evidenția contrastul panoului OLED, tehnologia Pixel Contrast Booster îmbunătățind culoarea și contrastul din zonele luminoase.

Noua gama de televizoare A8 are încorporat Android TV cu Google Assistant, Google Play Store și Chromecast iar meniurile pentru interfața de utilizare și control vocal sunt îmbunătățite.

Cu dispozitivele care includ Google Assistant și Amazon Alexa, utilizatorii pot reda și controla videoclipuri de pe YouTube cu Google Home sau pot schimba canalul sau volumul, prin dispozitivele cu Amazon Alexa. Utilizatorii de Apple AirPlay 2 pot difuza filme, muzică, jocuri și poze către televizor direct de pe iPhone, iPad sau Mac. Tehnologia Apple HomeKit oferă o cale ușoară și sigură pentru ca utilizatorii să controleze televizoarele cu ajutorul dispozitivelor iPhone, iPad sau Mac.

Pe partea audio, două subwoofere îmbunătățesc experiența de audiție Acoustic Surface Audio, modelele A8 fiind compatibile cu Dolby Vision și Dolby Atmos.

Modelele de televizioare A8 4K HDR OLED sunt disponibile în România din această lună, cu prețuri începând de la 10.999 de lei.

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă