Stiri Tech

Sony XH95 4K, un televizor vârf de gamă disponibil și pe piața din România

4 mai 2020 < 1 min

Sony XH95 4K, un televizor vârf de gamă disponibil și pe piața din România

Reading Time: < 1 minut

Pentru cei care încă sunt în căutarea imaginii perfecte, cea mai nouă propunere a industriei de electronice este televizorul Sony XH95 4K HDR Full Array LED, disponibil oficial pe piața din România din această lună. Noul model este acum disponibil în cinci dimensiuni diferite ale ecranului: 85 / 75 /  65 / 55 /  49 de inci. Sony XH95 dispune de procesorul de Imagine X1 Ultimate, care asigură o vizionare 4K HDR bazată pe tehnologii precum: Object-Based Super Resolution, Object-based HDR remaster, Super Bit Mapping și Dual database processing.

Noile televizoare vin și cu Ambient Optimization, o nouă tehnologie care optimizează imaginile și calitatea sunetului în funcție de mediu. Va ajusta automat luminozitatea imaginii în funcție de lumina ambientală din cameră, crescând luminozitatea în camerele cu multă lumină și scăzând-o în camerele întunecate. De asemenea, poate detecta obiecte din cameră, precum draperii sau mobilă care pot absorbi sau reflecta sunetul, modificând acustica astfel încât sunetul să nu fie compromis.

XH95 funcționează cu boxe inteligente, inclusiv cu dispozitive care integrează Google Home și Amazon Alexa; asigură conectivitate cu majoritatea dispozitivelor, inclusiv Apple AirPlay 2, HomeKit și oferă acces la o gamă largă de conținut și servicii prin intermediul Android TV.

Modelele de televizoare XH95 sunt disponibile în Romania de la începutul lunii mai cu prețuri începând de la 7.499 de lei

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: