Spiritul Biz

Reading Time: 5 minute

Când privești imposibilul ca pe o provocare și te gândești ce poți să construiești, nu cum să critici și să dărâmi, când nu doar te gândești la viitor, ci îl și creezi, înseamnă că te caracterizează SPIRITUL BIZ!

Ne plac oamenii care gândesc, creează și mișcă lucrurile în direcția potrivită pentru că la fel suntem și noi. În spatele fiecărui număr al revistei, al fiecărui eveniment de business și al fiecărui proiect editorial uni pe piața media din România se află oamenii din ECHIPA BIZ, care de 18 ani schimbă lucrurile în presa de business.

 

MARTA UȘURELU, 

Redactor-șef

Sufletul și inima revistei, își folosește viziunea, leadershipul și pasiunea fără margini pentru a realiza proiecte unice în presa de business și în zona evenimentelor de afaceri.

 

 

 

 

 

DRAGOȘ BĂLAN

Associate Partner, Biz

Antreprenor de peste 15 ani, Dragoș își folosește experiența de business pentru a aduce idei și concepte inovatoare la Biz, care împletesc printul cu digitalul, dând viață paginilor revistei.

 

 

 

 

 

LOREDANA SĂNDULESCU

Director editorial

De aproape 12 ani, analizează industria marcom și realizează proiecte jurnalistice apreciate de profesioniștii în domeniu. Loredana are un master la Central European University (CEU) Budapesta și coordonează evenimente precum PR & TheWeb, Best Marketing sau Social Media Summit.

 

 

GABRIEL BÂRLIGĂ

Redactor-șef adjunct

Cu o experiență de peste 20 de ani în presă, este pilonul editorial al revistei, asigurându-se că textele din Biz sunt mereu la cele mai înalte standarde. Profesionalismul și pasiunea pentru jurnalism îl fac un model profesional demn de urmat.

 

 

 

ALEXANDRU ARDELEAN

Senior Editor

După ce a petrecut o perioadă în industria de PR, Alex a revenit la prima dragoste, jurnalismul. Scrie cu pasiune despre responsabilitatea socială și antreprenoriat și transformă cifrele reci și seci în articole apreciate de profesioniști din domeniul financiar-bancar.

 

 

 

OANA VOINEA

Jurnalist

Cu o experiență de peste 15 ani în jurnalism de business, Oana stăpânește perfect zona de finanțe-bănci și macroeconomie. Pregătește un doctorat despre “Politicile de dezvoltare în economiile emergente din Asia”, la Academia de Studii Economice.

 

 

OVIDIU NEAGOE

Senior Editor

Creionează cu pasiune articolele de lifestyle, dar dă dovadă și de minuțiozitate și exactitate pentru cele din domeniul managementului
și al resurselor umane.

 

 

 

 

 

ALEXANDRU RĂDESCU

Senior Editor

Este primul care află cele mai noi tendințe din tehnologie, de cele mai tari gadgeturi și telefoane, iar atunci când nu scrie în Biz, fie postează pe propriul blog, fie lucrează la o nouă carte – a publicat deja două volume de poezie și un jurnal de călătorie.

 

 

GIUSEPPINA BURLUI

Director publicitate & evenimente

Este alături de Biz încă de la lansarea pe piață a revistei. Cu o experiență de peste 18 ani în domeniul vânzărilor, este absolventă a cursurilor MBA ale prestigioasei CEU Business School și artizana unor concepte și proiecte speciale originale pentru Biz.

 

 

 

 

 

MATEI GILORTEANU

Sales Executive

Cu o experiență de mai bine de zece ani în domeniul vânzărilor în IT&C, un sector în care schimbarea radicală este principala constantă, Matei este responsabil de generarea unor idei inovatoare care să vină în sprijinul clienților.

 

 

 

MĂDĂLINA POSTELNICU

Sales Executive

Cea mai tânără membră a echipei Biz, are deja experiență profesională bogată, atât în voluntariat și internship în publicitate, cât și în organizarea de evenimente.

 

 

 

 

 

OANA CUZUC

Sales Executive

Are o vastă experiență în vânzări, pe care a acumulat-o în diverse domenii de activitate, de la real estate la beverages, pe care o îmbină cu pasiunea pentru design.

 

 

 

ANTOANELA IVAȘCU

Director financiar

Ca om al cifrelor, se simte perfect la o revistă de business și gestionează cu ușurință provocările mediului financiar autohton.

 

 

 

 

VALENTIN MIREA

Fotograf

Mereu în căutarea cadrului perfect, poate schimba complet decorul unui restaurant sau al unei ambasade, la o ședință foto, pentru a fi sigur că realizează cele mai reușite poze.

 

 

 

LELIA PETRESCU

Brand Manager

Are grijă ca brandul Biz să fie mereu în atenția pieței și caută parteneriatele potrivite pentru revistă și site. Contribuie mereu la derularea ireproșabilă a evenimentelor Biz.

 

 

 

 

MARIAN TIMOFTE

Fotograf

Meticulos și creativ, obține mereu cele mai bune fotografii, pe care v-ați obișnuit să le vedeți în paginile revistei. O fire proactivă, Marian se implică trup și suflet în organizarea evenimentelor Biz.

 

 

 

DORIANA MATEI

Jurnalist

Scrie cu pasiune și aplomb despre antreprenoriat
și realizează incursiuni jurnalistice pline de savoare
în zona de lifestyle.

 

 

 

 

DAN MITROI

Director de producție

Meticulozitatea și experiența lui Dan în domeniul producției își spun cuvântul la fiecare ediție a revistei, lucru vizibil încă de pe coperta Biz.

 

 

 

OVIDIU VITAN

Redactor internațional
și corector

Ultimul bastion editorial și poate unul dintre cele mai importante. Ovidiu are grijă ca textele scrise, editate și puse în pagină să fie fără greșeală.

 

 

 

 

LILIANA BOGDAN

Graphic Designer

A făcut parte din echipa Biz care a lansat pe piață prima ediție a revistei. Experiența și creativitatea își spun cuvântul la fiecare articol sau interviu pus în pagină de graphic designerul revistei Biz.

Team

Recent Posts

A doua ediție a Festivalului Suflet de România ne aduce aproape de tot ce ne face bine, pe Domeniul Regal de la Săvârșin

Sâmbătă și duminică, pe Domeniul Regal de la Săvârșin, are loc a doua ediție a festivalului Suflet de România, evenimentul…

19 ore ago

Virgil Ichim, CEO Allianz-Țiriac Pensii Private, pleacă de la conducerea companiei începând cu data de 30 aprilie 2024

Virgil a condus operațiunile fondului de pensii din anul 2019, iar anterior a avut diverse roluri de coordonare a echipelor…

2 zile ago

Statistică Eurostat: România are prețuri mai mici pentru energie

Eurostat a publicat statistica cu privire la prețurile plătite pentru energie electrică și gaze naturale de consumatorii casnici și non-casnici…

2 zile ago

Orașele mici din România au nevoie de un sprijin mai mare în tranziția energetică

Localitățile urbane mici sunt adesea lăsate în afara discuțiilor publice privind tranziția energetică. Ele au nevoie de sprijin mai mare…

2 zile ago

AQUILA a finalizat preluarea Parmafood. A doua achiziție din acest an

AQUILA (simbol bursier AQ), lider în servicii integrate de distribuție și logistică pentru piața bunurilor de larg consum din România…

2 zile ago

Internet pentru zonele rurale prin PNRR. Proiect de 94 de milioane de euro

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID) a publicat vineri, 26 aprilie, Ghidul solicitantului pentru Investiția 11 din Componenta 7 –…

2 zile ago