Companii Stiri

Spitalul Monza si-a triplat cifra de afaceri

5 feb. 2015 < 1 min

Spitalul Monza si-a triplat cifra de afaceri

Reading Time: < 1 minut

Spitalul Monza, parte a grupului international “Policlinico di Monza” din Italia a avut o cifra de afaceri de 9,5 milioane de euro anul trecut, comparativ cu 3 milioane de euro, cat inregistra in anul 2013

Anul trecut, spitalul Monza a investit doua milioane de euro in aparatura medicala pentru deschiderea unor departamente noi, printre care unul de Neurochirurgie, ORL si Chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva. Cardiac Center, din cadrul spitalului, singurul centru medical privat din tara care cuprinde toate specialitatile inimii intr-un singur loc, a realizat anul trecut peste 500 de operatii pe cord deschis. BRAIN Institute, centrul specializat in neurochirurgie dezvoltat in parteneriat cu Spitalul Monza a fost lansat la inceputul anului trecut, echipa coordonata de doctorul Sergiu Stoica realizand anul trecut 430 de interventii.

Numarul pacientilor in Ambulatoriu de Specialitate s-a dublat anul trecut fata de anul 2013, iar numarul interventiilor a crescut de patru ori, gradul de ocupare a spitalului fiind de 65%. In topul interventiilor se afla bypass-ul aorto-coronarian, cu 126 de interventii realizate, protezarile si plastiile de valve cu 202 cazuri tratate si tumorile intraparenchimatoase cu 197 de pacienti tratati. “In anul 2013 aveam 100 de angajati – atat personal medical, cat si administrativ. Am incheiat anul 2014 cu 198 de angajati si aproximativ 50 de colaboratori. Ne propunem sa ajungem la 300 de angajati”, spune Carmen Dragan, Presedintele Spitalului Monza.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: