Companii Stiri

CCC România deschide un nou magazin în AFI Brașov

29 oct. 2020 < 1 min

CCC România deschide un nou magazin în AFI Brașov

Reading Time: < 1 minut

CCC România a deschis, la finalul lunii octombrie, în centrul comercial AFI, cel de-al treilea magazin din Brașov și cel de-al 76-lea din România.

În noul magazin deschis la Brașov, CCC le oferă clienților, până pe 1 noiembrie, 20% discount la toate produsele. Magazinul a fost deschis în conformitate cu reglementările sanitare și de siguranță impuse în acest context atât pentru angajați, cât și pentru clienți. Recomandările de bază sunt afișate în magazin și la casa de marcat și sunt luate în permanență măsuri pentru păstrarea unei distanțe de siguranță.

Prezența noastră în AFI BRAȘOV ne consolidează poziția și strategia pe piața locală, deși acum trecem prin momente dificile. Ne bucurăm că lucrăm la capacitate maximă, având în vedere măsurile sanitare sporite. Facem eforturi pentru a menține afacerea stabilă și pentru a ne dezvolta în continuare. Noile noastre colecții de pantofi, genți și accesorii pentru sezonul toamnă-iarnă reflectă cât de mult îi pasă grupului CCC de produsele și de clienții săi, întrucât a continuat să investească în materiale și design de calitate. Portofoliul de mărci este extins în fiecare sezon pentru a oferi încălțăminte originală, elegantă și modernă pentru femei, bărbați și copii, precum și accesorii de calitate. Cea mai recentă colecție aduce o abordare nouă asupra modei – modelele clasice au fost completate cu propuneri moderne și avangardiste.”, a declarat Joanna Jozwiak, General Manager CCC România.

Actuala colecție de toamnă-iarnă se concentrează pe două branduri de calitate din portofoliul CCC, Lasocki și Gino Rossi. Ambele mărci includ modele elegante din piele naturală pentru a satisface nevoile celor mai pretențioși clienți, în timp ce rămân accesibile la nivelul prețului. De la pantofi cu toc clasici, ghete și până la pantofi casual și sport, există o gamă largă de modele pentru fiecare ocazie și fiecare client.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: