Marketing Stiri

Spune „Nu” discriminarii

14 apr. 2015 < 1 min

Spune „Nu” discriminarii

Reading Time: < 1 minut

Un gay este un om cu orientare sexuala diferita. Un rom este un om cu etnie diferita. Un roman este in Romania un om obisnuit. Toti au in comun un lucru: sunt oameni. Nu ne mancam intre noi pentru ca suntem diferiti…sau cel putin asa ar trebui sa fie. Acesta este mesajul prin care spune NU discriminarii de orice fel Mircea Toma, presedinte al ActiveWatch, asociatia pentru drepturile omului, care a lansat recent campania “De la mine ai un NU”.

Campania, care isi propune sa sanctioneze discursurile publice facute fara responsabilitate si care instiga la discriminare si intoleranta, reuneste o serie de testimoniale video apartinand unor persoane publice cu notorietate, reprezentanti media si formatori de opinie care au spus “NU” discriminarii, apasand sugestiv un buton rosu. Fiecare apasare de buton va fi contorizata pe platforma online www.delamineaiunNU.ro. De asemenea, cei care doresc sa se alature initiativei ActiveWatch pot spune un “NU” discriminarii intrand pe platforma delamineaiunNU.ro si apasand butonul rosu al campaniei. 

Mesajele campaniei vor fi promovate in mediul online si social media prin vizualuri dedicate si hashtag-ul #delamineaiunNU. Sustinatorii campaniei sunt incurajati sa incarce propriile declaratii video pe paginile personale de Facebook, semanlizandu-le prin hashtag-ul campaniei.

Campania „De la mine ai un NU” este sustinuta si implementata pro-bono de catre agentia de publicitate FCB Bucharest.

 Foto: © Chrismontcalmo | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: