Marketing Stiri

Start inscrieri la EFFIE

6 mart. 2015 2 min

Start inscrieri la EFFIE

Reading Time: 2 minute

Au inceput inscrierile pentru cea de-a XII-a editie a Romanian EFFIE Awards. Inscrierile se pot face pana pe 18 mai. Primul deadline este 20 martie, al doilea: 17 aprilie, al treila: 18 mai.

Seminarul „How to win an EFFIE” va avea loc marti, 10 martie, incepand cu orele 10:00, la sediul IAA Romania. Participarea la seminar este gratuita si trebuie confirmata printr-un email trimis la adresa teodora.calin@institute.ro

Procesul de inscriere in competitie si categoriile au fost reevaluate si optimizate anul acesta de catre Comitetul de Organizare EFFIE. Astfel, pentru ca o campanie sa fie cat mai corect prezentata in cadrul competitiei au fost aduse completari esentiale privind rezultatele campaniilor incheiate la final de 2014. Mai exact, exclusiv in cazul campaniilor incheiate in anul anterior (2014), agentiile pot prezenta rezultate obtinute si in ianuarie 2015 (cifrele trebuie sa fie pentru anul 2014), cu conditia sa izoleze efectele oricarei alte noi campanii pornite in 2015.

O noua completare adusa anul acesta regulamentului se refera la campaniile inscrise in categoria  “Good Works EFFIE Non–Profit”, in care participantii sunt invitati sa completeze valorile de rate card pentru toata media obtinuta, chiar daca nu a existat un buget media de promovare.

Procesul de inscriere a fost simplificat prin faptul ca materialele de creatie vor fi predate doar pe suport digital, organizate pe medii de comunicare, fara exemplare tiparite sau o prezentare de tip powerpoint care sa adune toate materialele. De asemenea, definitiile categoriilor speciale au fost actualizate.

Incepand cu aceasta editie, agentiile si companiile din Romania care nu au mai prezentat nicio campanie in ultimii cinci ani in cadrul EFFIE primesc o reducere de 50% pentru inregistrarea primului caz.

EFFIE Awards este un festival international sub licenta EFFIE Worldwide, Inc, lansat in  1968, in SUA.

Romanian EFFIE Awards este organizat de International Advertising Association Romania (IAA Romania), in parteneriat cu Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR) ti implementat de The Institute.

Presedintele Comitetului de Organizare Romanian EFFIE Awards 2015 este Narcis Horhoianu, Marketing Director, Heineken Romania. 

Lista castigatorilor Romanian EFFIE Awards 2014 este disponibila pe www.effie.ro.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: