Stiri Tech

Stefanini Romania vrea sa mai angajeze 300 de specialisti IT

23 oct. 2014 < 1 min

Stefanini Romania vrea sa mai angajeze 300 de specialisti IT

Reading Time: < 1 minut

Compania Stefanini Romania, subsidiara locala a grupului brazilian Stefanini, unul dintre principalii jucatori globali in externalizarea serviciilor IT, vrea sa angajeze 100 de persoane pana la sfarsitul acestui an si inca 200 in cursul anului viitor. Compania cauta specialisti de suport IT, analisti, dezvoltatori software, specialisti testare, tehnicieni helpdesk si manageri de proiect.

Stefanini Romania este activa de 10 ani pe piata locala, are 1.000 de angajati si a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 17,5 milioane de euro. Centrul Stefanini din Romania, care cuprinde un birou la Bucuresti (cu 800 de angajati) si unul la Sibiu (200 de angajati), este cel mai mare al grupului pe plan european, oferind servicii in 12 limbi.

Proiectele de service desk reprezinta 70% din totalul afacerilor Stefanini in Romania, urmate de serviciile de dezvoltare de aplicatii (20%), restul de 10% din business fiind reprezentat de serviciile de infrastructura IT. Romania este centru de excelenta in cadrul grupului brazilian pe zona de aplicatii mobile.

Andreea Stanescu, Service Delivery Sension Directo, Stefanini Romania, a declarat ca in 2014 compania a adaugat in portofoliu peste 10 companii noi, reusind in acelasi timp sa mentina clientii existenti. „Vedem in continuare potential in domenii precum cel al productiei, farmaceutic sau FMCG si ne asteptam la un ritm similar de crestere in 2015”, a adaugat Andreea Stanescu.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: