BizRemote by certSIGN Lifestyle Stiri

Street art în vremea pandemiei

17 apr. 2020 2 min

Street art în vremea pandemiei

Reading Time: 2 minute

Măsurile de izolare impuse de autoritățile de peste tot din lume au făcut ca o bună parte dintre angajați să lucreze de acasă. Excepție nu face nici celebrul artist Banksy, care se vede nevoit să lucreze de acasă în acestă perioadă

La fel ca milioane de angajați din toate colțurile lumii și celebrul street artist Banksy a fost nevoit să se adapteze forțat la lucrul de acasă. „Nevasta mea urăște când lucrez de acasă” a precizat de curând artistul britanic într-o postare pe contul său de Instagram, unde a postat un album foto cu o serie de ilustrații cu șobolani, realizate de artist pe pereții băii sale.

Aceasta este cea mai recentă lucrare a artistului anonim, după pictura murală realizată la jumătatea lunii februarie, de Sfântul Valentin în Bristol. Pictura murală reprezenta o tânără care trage cu o praștie petale flori într-un perete.

Identitatea lui Banksy rămâne secretă, cu toate că anul trecut în octombrie, fostul agent și fotograf al artistului, Steve Lazarides a publicat o imagine cu celebrul street artist la lucru, fără să arate fața acestuia însă.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: