Finanțe Stiri

Vlad Vitcu, noul președinte executiv al BCR Leasing

6 mart. 2019 2 min

Vlad Vitcu, noul președinte executiv al BCR Leasing

Reading Time: 2 minute

BCR Leasing va avea, din 15 martie, un nou președinte executiv, Vlad Vitcu urmând să preia această poziție. Cu o experiență de 20 de ani în industria financiar-bancară, Vlad Vitcu conduce din 2013 Divizia Corporate BCR din Nord-Estul României, una dintre cele mai dinamice din Banca Comercială Română.

Vlad Vitcu (43 ani) și-a început în BCR cariera profesională în banking și servicii financiare și a deținut, de-a lungul timpului, funcții dintre cele mai variate, acumulând expertiză atât în segmentul Retail, cât mai ales în cel Corporate, arată BCR, într-un comunicat de presă.

Vlad Vitcu a absolvit Universitatea “Al. I. Cuza” din Iași, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor și deține un doctorat în economie. El îi va urma în funcție lui Bogdan Speteanu, care a preluat de la 1 ianuarie poziția de Director Executiv al Rețelei Corporate BCR.

BCR Leasing este una dintre cele mai mari companii de leasing din România, fiind parte din Grupul Banca Comercială Română. Compania oferă servicii de leasing financiar intern pentru achiziţionarea de bunuri de folosinţă îndelungată, respectiv: leasing pentru achiziţionarea de autovehicule, flote, echipamente şi utilaje industriale, masini agricole, aparatură medicală, etc. Prin subsidiara sa specializată, BCR Fleet Management, BCR Leasing pune la dispoziție, de asemenea, servicii personalizate de leasing operational și management de flote pentru un număr extins de autovehicule și vehicule comerciale ușoare.

BCR Leasing deţine o largă reţea naţională de servicii de leasing şi un portofoliu important de clienţi, din toate sectoarele de activitate, peste 85% dintre clienți fiind în prezent IMM-uri.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: