Marketing

Cine sunt cei mai importanți vloggeri români?

14 nov. 2016 < 1 min

Cine sunt cei mai importanți vloggeri români?

Reading Time: < 1 minut

Mikey Hash este vloggerul român cu cei mai mulți abonați, peste un milion, situându-se astfel pe primul loc în Top 100 vloggeri români, o inițiativă a agenției de comunicare Screen Native.

Următoarele poziții în clasament sunt ocupate de: Tequila, Ilie’s Vlogs, CreativeMonkeyzArmy, iRaphahellNoaptea TârziuMaxINFINITECodrin Bradea: SatanaZMENTA Mihaimaxisialtele

Întreg topul este disponibil aici, se actualizează în fiecare săptămână și pune în context o primă împărțire pe categorii a vlogosferei.

Topul principal este inițial ordonat după numărul de abonați ai canalului, dar poate fi reevaluat după numărul de vizualizări, de noi abonați sau numărul de clipuri noi adăugate pentru a stabili cele mai mari creșteri sau cele mai de succes zone în ultima săptămână, mergând până la materialele care au generat acest succes.

Alături de topul principal, sunt evaluate topurile pe fiecare categorie, este realizat un infografic cu starea vlogosferei la zi și sunt publicate interviuri cu vloggeri consacrați sau aflați la început de drum, interviuri care ating principalele etape în dezvoltarea lor și modul în care își doresc să colaboreze cu brandurile.

Clasamentul le permite brandurilor sau celor interesați să înțeleagă mai bine cine sunt, ce au de oferit și cum se poate colabora eficient cu noii veniți pe radarele bugetelor de marketing ale companiilor.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: