Companii Stiri

Tehnologia eco, la putere

02/03/2016 < 1 min read

Tehnologia eco, la putere

Reading Time: < 1 minut

Miele lanseaza pe piata din Romania aspiratorul Complete C3 Comfort Boost Ecoline, dotat cu functia de aspirare automata Boost.

Puterea aspiratorului Miele Complete C3 Comfort Boost Ecoline este de 800 W, iar prin functia Boost, utilizatorul poate activa automat puterea de 1200 W pentru 20 de secunde. Functia poate fi utilizata de trei ori consecutiv (1 minut) pentru un plus de aspirare a covoarelor.

Modelul face parte din noua generatie de aspiratoare, Miele Complete C3 Ecoline, axate pe performante de aspirare ridicate si un consum redus de energie. Din aceeasi gama, face parte si modelul Boost Parquet EcoLine, cu duza special creata pentru parchet, cu par natural pentru ingrijirea podelelor dure, care se pot zgaria usor.

Toate aspiratoarele din gama Complete C3 EcoLine sunt dotate si cu peria pentru podele dure, SRD 20. Datorita perilor densi, duza atinge o capacitate de aspirare a prafului de 111%, ajungand astfel la clasa A de eficienta a performantei de curatare. Mai mult, fiecare model are alte trei accesorii care se afla intr-un compartiment din interiorul aparatului: perie pentru tapiterie, duza pentru fante si perie cu peri naturali pentru obiecte reliefate, pentru a fi intotdeauna la indemana. De asemenea, aspiratorele au trei rotile cu pivotare lina la 360 de grade cu noua tehnologie Dynamic Drive pentru rulare silentioasa si au o raza de actiune de 11 metri.

Sacii de praf unici Miele HyClean 3D Efficiency au noua straturi pentru cel mai bun grad de filtrare si o capacitate de 4,5 litri, cu 20% mai mare fata de modelele anterioare de saci.

O alta dotare a gamei de aspiratoare Miele Complete C3 este filtrul AirCleanPlus, care confera aspiratoarelor clasa A la emisiile de praf. Modelele dispun si de un filtru de motor, ajungandu-se astfel la 11 stadii de filtrare a prafului.

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă