Stiri

Telekom lansează telefoanele T Phone 2

Reading Time: 3 minute

Telekom Romania Mobile lansează noua generație a campionului în raportul preț-performanță: T Phone 2 și T Phone 2 Pro. Dacă primele versiuni T Phone au fost concepute pentru a crește incluziunea digitală în Europa, modelele T Phone 2 oferă utilizatorilor oportunitatea de a se conecta cu tot ceea ce este important pentru ei, la o viteză maximă – în spiritul sloganului nostru, „Connecting Your World”.

Noile telefoane aduc o experiență de utilizare optimizată, datorită îmbunătățirilor semnificative, incluzând un procesor puternic, un scor ridicat de sustenabilitate și prețuri accesibile. Noile telefoane T Phone 2 reprezintă a doua generație de modele dezvoltate în parteneriat cu Google.

Sustenabilitate și Performanță: T Phone 2 și Phone 2 Pro stabilesc noi standard

Noile smartphone-uri demonstrează că design-ul eco/eco-design-ul și raportul convingător preț – performanță nu se exclud reciproc. T Phone 2 și T Phone 2 Pro se remarcă în ceea ce privește sustenabilitatea. Ambele au obținut rezultate excelente în Eco Rating: un scor de 88/100 pentru T Phone 2 și de 84/100 pentru T Phone 2 Pro, plasându-se pe poziții de top în clasament.

În plus, ambele modele sunt marcate cu eticheta „Green Magenta” a Deutsche Telekom. #GreenMagenta este acordată produselor care au un impact pozitiv asupra protecției mediului și a folosirii responsabile a resurselor, având rolul de a ghida consumatorii în deciziile lor de cumpărare.

Scorul ridicat în Eco Rating și eticheta Green Magenta reflectă reducerea semnificativă în emisiile de CO2, prin managementul inteligent al resurselor. Telefoanele se caracterizează printr-un grad peste medie de reciclare și sunt ambalate în materiale sustenabile, fără plastic, de dimensiuni minime. Utilizarea optimizată a semiconductorilor reduce emisiile de gaze cu efect de seră în timpul procesului de producție.

Pentru clienți, utilizarea sustenabilă este facilitată și de faptul că noile T Phone primesc actualizări de software și securitate timp de 5 ani – lunar în primii 3 ani și trimestrial în anii 4 și 5.

Ambele modele vor beneficia de două actualizări ale sistemului de operare.

Performanță puternică pentru orice stil de viață

Puterea noilor modele T Phone vine din procesorul Snapdragon® 6 Gen 1 – cu adevărat inovator în acest segment de preț. Chipset-ul asigură o experiență de calitate în utilizare, fie că este vorba de apeluri video, streaming sau gaming.

Ecranul T Phone 2 (FHD+ 120 Hz, de 6.6 inch) sau T Phone 2 Pro (FHD+ AMOLED 120 Hz, de 6.8 inch) asigură utilizarea confortabilă, iar memoria RAM de 6 GB (T Phone 2) sau de 8 GB (T Phone 2 Pro) oferă stabilitate și fluență.
Camera triplă de 50 megapixeli și cea frontală de 8 megapixeli pentru T Phone 2, respectiv camera quad de 50 megapixeli și cea frontală de 16 megapixeli pentru T Phone 2 Pro asigură fotografii clare, de calitate. Camera de înaltă rezoluție a T Phone 2 Pro include stabilizarea optică a imaginii, ajutând la obținerea de fotografii clare, chiar și în miscare.

T Phone 2 oferă o capacitate de stocare de 128 GB, iar T Phone 2 Pro, de 256 GB.
T Phone 2 este disponibil în culoarea Arctic Gray, iar T Phone 2 Pro, în Azurite Blue.

Oferta T Phone 2 în România

Începand cu 23 mai 2024, noile telefoane T Phone 2 vor fi disponibile pe canalele de vânzări ale companiei, inclusiv pe site-ul oficial www.telekom.ro, în limita stocului disponibil, cu următoarele pachete:
• T Phone 2 este inclus la achiziție cu abonamentul Nelimitat 15, pentru contractele încheiate pe 24 de luni.
• T Phone 2 Pro este inclus în abonamentul Nelimitat 19, pentru contractele încheiate pe 24 de luni.
• Ambele telefoane se bucură de o ofertă exclusiv online – la achiziția acestora, clienții primesc cadou o pereche de căsti wireless T-Buds si, în limita stocului disponibil, un pluș magenta.

Cristi Dorombach

Recent Posts

Gov-Smart, platforma care oferă administrație publică – serviciu și digitalizează instituțiile publice

Gov-Smart anunță lansarea unei soluții inovatoare care promite să transforme administrația publică din România prin digitalizare completă și automatizare avansată.…

2 minute ago

Cegeka România: venituri de peste 60 milioane de euro în 2023

Compania de tehnologie Cegeka, jucător cheie în domeniul SaaS, a înregistrat o creștere semnificativă a cifrei de afaceri a subsidiarei…

55 de minute ago

Blockbusterul independent Noaptea lui Vlad are premiera pe 7 iunie în cinematografe

Ascensiunea noului val de filme independente românești continuă cu “Noaptea lui Vlad”, un proiect fantasy-istoric, un popcorn movie de suflet,…

o oră ago

Tiny House Festival se mută la Vama Veche: cel mai mare eveniment de vacanțe în natură din Europa de Est

Tiny House Festival, cel mai mare festival de travel și living în natură din Europa de Est, revine cu o…

o oră ago

EUROPAfest 2024 are loc în perioada 5-14 iulie

Între 5 şi 14 iulie fă-ţi loc în agendă pentru EUROPAfest 31 ! Concerte, jam sessions, workshop-uri, caffe festival și…

2 ore ago

Julia Leferman va prelua la 1 august mandatul de Secretar General al Berarilor Europei

Viitorul mandat de Secretar General al Berarilor Europei, organizație care reprezintă peste zece mii de producători de bere de pe…

2 ore ago