Stiri Business Companii Tech

Mircea Hațegan, noul Director Executiv Comercial al Telekom România Mobile Communications

16 mai 2024 < 1 min

Mircea Hațegan, noul Director Executiv Comercial al Telekom România Mobile Communications

Reading Time: < 1 minut

Începând cu 16 mai 2024, Mircea Hațegan este numit în poziția de Director Executiv Comercial al Telekom România Mobile Communications, în acest nou rol urmând să raporteze Directorului General al companiei.

Experiență în piața telecom

Cu peste 20 de ani de experiență profesională în domeniul telecom și în vânzări, și deținând anterior mai multe poziții de leadership, Mircea Hațegan va fi responsabil de implementarea strategiei comerciale a companiei, în concordanță cu obiectivele de business ale acesteia.

MH

Înainte de a se alătura Telekom Romania, în 2014, ca Director Vanzari Business&ICT, Mircea Hațegan a fost Director Național de Vânzări – segmentul Business – în Telemobil SA/Zapp, Director Comercial al TIM SA, Managing Director al Nutribon și, din 2021, este directorul echipei de Vanzari Business si Managementul Partnerilor a Telekom Mobile.

Mircea deține o diplomă de licență în Chimie, obținută la Universitatea „Babeș Bolyai”, un Master în Chimie Analitică și Aplicații în Procese Industriale, de la aceeași insituție de învățământ superior. A urmat un numar semnificativ de cursuri de Executive Sales, Business Management, Leadership, precum și Customer Excellence.

În această funcție, Mircea Hațegan o înlocuiește pe Andreea Cramer.

Array

Articole pe aceeași temă: