Lifestyle Stiri

TIFF 2020 se amână

07/04/2020 < 1 min read

TIFF 2020 se amână

Reading Time: < 1 minut

Ediția cu numărul 19 a Festivalului Internațional de Film Transilvania nu mai poate avea loc între datele anunțate, 29 mai – 7 iunie. Organizatorii estimează că vor putea anunța noile date abia peste câteva săptămâni. 

Proiectele înscrise în unul dintre programele TIFF (Transilvania Pitch Stop, Bursa Alex. Leo Șerban, Competiția Locală etc.), rămân valabile pentru ediția reprogramată.

Cei care au cumpărat deja bilete și abonamente, au posibilitatea de a-și recupera banii. Organizatorii festivalului spun că le vor fi recunoscători tuturor celor care aleg să-i susțină în aceste momente complicate și să le păstreze pentru TIFF 2020, cu toate modificările impuse de  vremurile incerte. 

Între timp, TIFF Unlimited, platforma de streaming a festivalului, oferă, gratuit, în fiecare weekend de #CaranTIFF, o serie de filme de colecție.

Tot în această perioadă, o parte din echipa TIFF s-a implicat în lansarea inițiativei #UnSingurCluj, menită să centralizeze și să sincronizeze eforturile județului Cluj în lupta cu epidemia.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă