Finanțe Stiri

Transfer de bani prin social media

29 oct. 2015 2 min

Transfer de bani prin social media

Reading Time: 2 minute

Western UnionWestern Union lanseaza platforma WU Connect pentru a extinde optiunile de transferuri de bani in zona mobila si social media.

Platforma WU Connect permite integrarea capabilitatilor solide de transfer de bani ale Western Union in platformele digitale ale unor terti pentru a oferi utilizatorilor noi cai de a trimite bani prietenilor si familiilor lor, rapid si usor, anunta compania, intr-un comunicat de presa. Consumatorii vor putea finanta transferul de bani prin utilizarea unui card de debit, a unui card de credit sau direct din contul bancar si vor putea directiona cu usurinta fondurile fie catre una din locatiile agentilor Western Union din intreaga lume, fie catre un portofel mobil sau un cont bancar, acolo unde acestea sunt disponibile.

Platforma WU Connect reprezinta o evolutie naturala a strategiei Western Union de a ajunge la noi utilizatori, familiarizati cu mediul digital si cu mobilitatea, se arata in comunicat. Platforma transfrontaliera dezvoltata de Western Union activeaza capabilitatile de top de plata si de colectare de bani ale companiei si integreaza tehnologia, capabilitatile de schimb valutar, managementul de date si infrastructura legislativa, de conformitate cu reglementarile si prevederile anti-spalare de bani (AML), cu scopul de a stimula transferurile eficiente si oportune de bani aproape oriunde in lume.

„Continuam sa construim pe baza punctelor noastre forte, extinzandu-ne afacerea digitala, investind in tehnologie si capacitati de conformitate cu reglementarile in vigoare pentru a conecta intre ele lumea digitala si cea fizica”, a declarat Hikmet Ersek, presedinte si CEO Western Union.

„Noua oferta plaseaza Western Union pe pozitia de a-si extinde platforma digitala catre retele ale caror utilizatori cauta modalitati tot mai la indemana de a trimite si primi bani oriunde in lume, pe o platforma aleasa de ei”, a adaugat David Thompson, EVP, Global Operations and Technology si CTO Western Union

Platforma WU Connect va fi disponibila pentru retelele strategice de mesagerie globala, social media si alte tipuri de retele digitale.

WU Connect permite miscari eficiente si prompte de bani intr-o multime de situatii. Platforma WU Connect ofera o suita de interfete de programare aplicatii (API) construite pe o infrastructura extrem de scalabila, ce permite instalarea rapida de capacitati interne si transfrontaliere de remitere de bani. Ea se integreaza usor in interfetele sau platformele dezvoltate sau folosite de terte parti.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: