Companii Finanțe Stiri

Transport gratuit pentru M-shopping cu cardul la eMAG

28/04/2016 2 min read

Transport gratuit pentru M-shopping cu cardul la eMAG

Reading Time: 2 minute

MasterCard si eMAG rasplatesc utilizatorii care-si inroleaza si utilizeaza un card MasterCard sau Maestro in optiunea “Plata cu 1 click” din aplicatia mobila eMAG, cu trei transporturi gratuite ale produselor cumparate.

Campania “Shopping placut cu cardul tau MasterCard sau Maestro” dedicata stimularii platilor cu cardul in aplicatia mobila a eMAG, se va desfasura pâna la data de 14 mai si se aplica tuturor comenzilor cu valoarea de minimum 100 lei, achitate online cu cardul MasterCard sau Maestro, utilizând optiunea “Plata cu 1 click”, arata MasterCard, intr-un comunicat de presa.

Optiunea „Plata cu 1 click” este o solutie ce usureaza procesul de check-out si simplifica experienta de plata, asociind cardului un cod numeric criptat, prin intermediul caruia tranzactiile se desfasoara in conditii de maxima siguranta. Prin aceasta solutie de plata, utilizatorul nu va mai trebui sa completeze datele pentru fiecare tranzactie efectuata, accesând instant datele completate anterior prin intermediul aplicatiei mobile eMAG. In plus, datele cardului nu sunt inregistrate sau stocate, pentru cât mai multa protectie a informatiilor sensibile.

“Suntem martorii celui mai mare proces de democratizare a platilor electronice – iar telefonul mobil este, cu siguranta, device-ul cu care ne petrecem cel mai mult timp si de la care ne dorim din ce in ce mai multe experiente. M-shopping-ul, de oriunde si oricând, impreuna cu opţiunea de plata simplificata, are din ce in ce mai multi adepti si ne bucuram sa fim alaturi de eMAG.ro in stimularea acestei modalitati de plata, ce permite clientului sa plateasca de oricâte ori doreste, având confortul mentinerii datelor de card in deplina siguranta” a declarat Gabriel Ghita, Head of New Business CEE, MasterCard Europe.

In perioada promotionala, MasterCard, operatorul celei mai rapide retele de procesare a platilor din lume, si eMAG, cel mai mare retailer online autohton, vor rasplati clientii ce isi vor inrola si utiliza cardurile MasterCard si Maestro cu 3 vouchere de transport cadou, un argument in plus pentru a stimula adoptia platilor mobile in România, o tendinta aflata in crestere accelerata la nivelul pietei, arata reprezentantii MasterCard.

Utilizarea din ce in ce mai extinsa a telefoanelor mobile in comertul modern deschide noi oportunitati de interactiuni pentru consumatori, si aduce nevoia de a moderniza experienta la plata a consumatorilor. Prin activarea si utilizarea solutiei card-on-file “Plata cu 1 click”, clientii eMAG isi vor putea efectua cumparaturile online prin intermediul dispozitivului mobil preferat si al cardului lor MasterCard sau Maestro, de oriunde si oricând, in deplina siguranta.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă