Companii Stiri

Marketplace online pentru produse românești

17 aug. 2016 < 1 min

Marketplace online pentru produse românești

Reading Time: < 1 minut

Dorința de a sprijini micii producători, care nu au acces la piața de desfacere din mediul online și de a încuraja achiziția de produse românești este ideea de business de la care a pornit platforma deprinromania.ro.

Dezvoltată de Radcom, firmă cu un capital românesc și funizor de servicii IT pe piața românească de peste 20 de ani, și implementată cu fonduri europene, platforma deprinromania.ro este primul marketplace online dedicat în exclusivitate afacerilor producătorilor români.

Platforma deprinromania.ro concentrează până în prezent 33 de producători români ce dezvoltă produse 100% românești din domeniile: produse alimentare, cosmetice, îmbrăcăminte, accesorii, articole decorative.

Noi producători se alătură platformei în fiecare lună, rata medie lunară fiind de aproximativ 5 producători și 300 de produse noi.

“Produsele acestor producători sunt în general axate pe microproducție unicat, sau din materie primă bio; primează așadar calitatea și originalitatea. Ne-am dorit mereu să contribuim la dezvoltarea economiei românești, de care indirect beneficiem cu toții, astfel s-a născut acest proiect. De aceea ne bucurăm că o parte semnificativa din banii pe care îi cheltuim se va întoarce în economia națională, la bugetul României”,  spune Melinda Păunescu, Development Director Radcom.

Proiectul își propune promovarea produselor interne, dezvoltarea producției interne, sprijinirea producătorilor români și orientarea consumatorilor către produse românești autentice.

Proiectul este cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, Programul Operațional Sectorial „Creșterea Competitivității Economice” „Investiții pentru viitorul dumneavoastra”.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: